Ελένη Μενεγάκη για Ρούλα Κορομηλά: Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της

Η Ελένη Μενεγάκη θα φιλοξενήσει στην εκπομπή της την Ρούλα Κορομηλά, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε on air η παρουσιάστρια. Οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν τηλεοπτικά, έπειτα από πολλά χρόνια σε μια πολυαναμενόμενη συνέντευξη.

Ελένη Μενεγάκη: Φοβάμαι να βγω μόνη μου το βράδυ – Αν μου συμβεί κάτι, τι θα κάνω;

«Σαν ψέμα μου φαίνεται. Είμαι 30 χρόνια στην τηλεόραση, μόνο μία φορά κατάφερα να συνομιλήσω και να βρεθώ με εκείνη που νομίζω ότι ήταν το πρώτο όνομα που είπαμε “αυτή είναι παρουσιάστρια”. Μιλάω φυσικά για την Ρούλα Κορομηλά και εξαιρώ την φορά που πήγα εγώ ως καλεσμένη της στο “Μπράβο Ρούλα” στην Σύρο.

Ήμουν μικρή, βγήκα 5 λεπτά, είπα ένα τραγούδι κι έφυγα. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι κι ενώ οι δύο ήμασταν στην τηλεόραση πολλά χρόνια, μόνο μία φορά κατάφερα να είμαι κοντά της και να μιλήσουμε. Είχε να κάνει με τα γενέθλια του Πρωινού Καφέ, που εκείνη ξεκίνησε. Από τότε και μετά δεν την ξαναείδα, δεν έπαψα να παρακολουθώ την διαδρομή της.

Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της για την «Κιβωτό του Κόσμου» – «Μας γρατζουνάει την καρδιά…»

Δεν είχα ποτέ προσωπική επαφή μαζί της, δεν μιλούσαμε, δεν είχε τηλέφωνο η μία της άλλης. Βέβαια, όταν συναντιόμασταν σε έναν χώρο, πάντα μιλούσαμε, αλλά σε έναν χώρο που υπήρχαν και πολλοί άλλοι, πόσα να πεις εκτός από τα τυπικά.

Πραγματικά δεν το πίστευα ότι αυτή την φορά. Στον Alpha, που κάποια περίοδο ήταν εκεί, επειδή έκανε κι άλλα πολλά πράγματα, δεν καταφέραμε να τα πούμε. Αυτή την φορά όταν μου είπαν “με την Ρούλα θα βρεθείτε”, τους είπα “δώστε μου ένα τηλέφωνο να μιλήσω σε αυτή την γυναίκα, να με ακούσει και να την ακούσω”.

Ελένη Μενεγάκη: «Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες στη διαδρομή» – Η αναφορά στις δύο εγκυμοσύνες της που δεν προχώρησαν

Είπα πώς θα βρεθούνε δύο γυναίκες που η καθεμία έχει κάνει την διαδρομή της αλλά δεν έχουν βρεθεί ποτέ; Πώς θα νιώσουμε όταν καθίσουμε και οι δύο σε ένα καναπέ, αλλά δεν έχουμε ξαναπεί άλλη κουβέντα;

Την πήρα τηλέφωνο, το σήκωσε και ξεκινήσαμε να μιλάμε λες –δεν μιλήσαμε πολύ γιατί έπεσε το σήμα- και μιλάγαμε χρόνια. Είναι απίστευτο αυτό που λέω. Την ώρα που την πήρα, έλεγα “τι θα σκέφτεται τώρα κι αυτή η γυναίκα που την παίρνω δύο μέρες πριν βρεθούμε στην εκπομπή, ενώ τόσα χρόνια ποτέ δεν έχουμε μιλήσει τηλεφωνικά και δεν έχουμε πιει έναν καφέ ή ένα κρασί; Πώς θα είναι; Τι θα σκέφτεται;

Μιλήσαμε για 5-6 λεπτά, γιατί ήταν σε γύρισμα και έπεσε το σήμα. Γιατί σας τα είπα όλα αυτά; Γιατί πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία –όσο είμαι ακόμα εδώ- να μιλήσω με την Ρούλα. Την Παρασκευή θα είναι μαζί μας. Άκου τώρα… Εμείς οι δύο στο Mega. Πολύ μου αρέσει» είπε μεταξύ άλλων στον «αέρα» της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ