Ρένος Ρώτας: Πώς είναι η σχέση του με την Κλέλια Ανδριολάτου μετά τον χωρισμό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε την Πέμπτη ο Ρένος Ρώτας. Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την Κλέλια Ανδριολάτου καθώς είναι γνωστό ότι υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια. Πώς είναι η σχέση τους μετά τον χωρισμό;

Κλέλια Ανδριολάτου: Είναι ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια του Maestro;

«Ήμασταν μαζί 3 χρόνια. Η σχέση μας τώρα είναι εξαιρετική. Δεν ήταν εξαρχής εφικτό ούτε δεδομένο. Θεωρώ πως δουλέψαμε και οι δύο σε προσωπικό επίπεδο για να μπορούμε να έχουμε αυτή τη σχέση που έχουμε σήμερα. Να μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα στα όμορφα και τα δυσάρεστα της ζωής» ανέφερε ο Ρένος Ρώτας εξηγώντας πως διατηρεί ακόμα επαφές και με την οικογένειά της.

«Έχω εξαιρετική σχέση και με την οικογένειά της. Δεν θα μπορούσα να μην τους μιλάω. Είναι υπέροχοι άνθρωποι όλοι και η Κλέλια έχει εξελιχθεί σε έναν υπέροχο άνθρωπο και ηθοποιό. Την καμαρώνω πάρα πολύ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Κλέλια Ανδριολάτου στο «Night Out»: Έτσι έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο «Maestro» – Το μόντελινγκ και ο έρωτας

«Σίγουρα αυτό θα δημιουργήσει θέμα στην επόμενη σχέση ή έχει δημιουργήσει στο παρελθόν. Τι να κάνουμε; Είναι μέσα στα πράγματα που δεν θα ασχοληθώ με το αν στενοχωριέται κάποιος. Θα ξεφύγω από τα πρέπει. Εγώ είμαι έτσι. Εμένα δεν θα με πείραζε. Έχω μάθει να θωρακίζομαι όταν καταλαβαίνω ότι πρόκειται για κάτι αθώο και ειλικρινές» υποστήριξε επίσης ο ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ