Wednesday: Viral ο χορός της πρωταγωνίστριας

H νέα σειρά με τίτλο «Wednesday» που κυκλοφόρησε πριν από μία εβδομάδα στο Netflix έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις των συνδρομητών.

Τι θα δούμε στο Netflix τον Δεκέμβριο – Όλες οι νέες κυκλοφορίες

Το spin-off για τη Wednesday της οικογένειας Addams κατάφερε να πάρει την πρωτιά από το «Stranger Things», που κατείχε προηγουμένως το ρεκόρ με 335,01 εκατομμύρια ώρες από τις 30 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου στη streaming υπηρεσία.

O χορός της πρωταγωνίστριας της σειράς κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να γίνει viral στο διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο TikTok όπου πολλοί χρήστες προσπαθούν να αντιγράψουν τη χορογραφία.

 

@mohieddine33Let’s go #wednesday #wednesdayaddams #netflix #fyp #edit #viral #movie♬ original sound – 𝐌𝐨𝐡𝐢 𝐞𝐝𝐝𝐢𝐧𝐞

Συγκεκριμένα στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν στον ετήσιο χορό του σχολείου τους και η Wednesday, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα, αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Σε συνέντευξη στο κανάλι του Netflix στο YouTube, η Ορτέγκα αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη σκηνής αποκαλύπτοντας ότι η χορογραφία, ήταν δικής της έμπνευσης: «Αισθάνθηκα πραγματικά ανασφαλής για αυτό. Το χορογράφησα μόνη μου και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι δεν είμαι χορεύτρια ή χορογράφος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ