Κλέλια Ανδριολάτου: Είναι ερωτευμένη η πρωταγωνίστρια του Maestro;

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσε η Κλέλια Ανδιολάτου που φέτος έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Κλέλια Ανδριολάτου στο «Night Out»: Έτσι έμαθε ότι πήρε τον ρόλο στο «Maestro» – Το μόντελινγκ και ο έρωτας

«Όταν με πρωτοπήρε τηλέφωνο, έπαθα σοκ», περιγράφει η Κλέλια Ανδριολάτου για την πρώτη φορά που επικοινώνησε μαζί της ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με αφορμή το Maestro. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος άνθρωπος που αρχικά νιώθεις πως δεν είναι προσιτός, γιατί δεν τον συναντάς εύκολα, δεν τον βλέπεις παντού, δεν ξέρεις αν υπάρχει…», λέει γελώντας.

«Όταν συναντηθήκαμε, δεν έφερε ενεργειακά όλο αυτό το καλλιτεχνικό status που έχει, αντιθέτως είναι οικείος και τρυφερός. Πήγαμε στη Βιβλιοθήκη στο Κολωνάκι, γνωριστήκαμε και ενώ δεν είχε σκοπό να μου δώσει κάποιο κείμενο να διαβάσω, φεύγοντας μου έδωσε το πρώτο επεισόδιο. Μετά από εκείνη τη συνάντηση δεν είχαμε επικοινωνία, μέχρι που με πήραν από μια εταιρεία κάστινγκ για να περάσω από οντισιόν για το νέο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη! Έκανα 3-4 αναγνώσεις, μία με τον Ορέστη Χαλκιά, που τελικά υποδύεται τον αδελφό μου, μία με τον Χριστόφορο, ακόμη και μόνη μου. Εν τω μεταξύ, ξεκίνησα να μαθαίνω πιάνο γιατί εγώ δεν ήξερα, ενώ η ηρωίδα μου είναι μουσικός και παίζει πιάνο» συνέχισε.

Κλέλια Ανδριολάτου: Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή που πληρώνω ακόμα

Πώς σου ανακοίνωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ότι πήρες τον ρόλο;

Δεν μου το είπε ποτέ ο ίδιος. Στις οντισιόν είχα γνωριστεί με τον Ορέστη αλλά και τον Γιώργο Μπένο (σ.σ. υποδύεται τον Σπύρο) και από τότε αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα. Τους έστελνα «είχατε κάποιο νέο; Σας έχει πει κάτι;», μου απαντούσαν «όχι, είμαστε στο σκοτάδι, εσύ;» κι εγώ τους έλεγα «ούτε εγώ!». Το έμαθα από την τηλεόραση ότι είμαι η νέα πρωταγωνίστρια και δεν το πολυπίστεψα. Οπότε, τότε τηλεφώνησα στον Χριστόφορο για να τον ρωτήσω αν είναι αλήθεια.

Και ευτυχώς ήταν. Υπήρξες θαυμάστριά του;

Πάρα πολύ. Δεν είχε περάσει από το μυαλό μου ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του. Δεν κάνει και ο ίδιος πολύ συχνά δουλειά, οπότε το θεώρησα τύχη τη στιγμή που τελείωνα τη σχολή να με καλέσει σε δουλειά του. Τον πρωτοθυμάμαι στο «Ντόλτσε Βίτα» και νομίζω πως το πιο αγαπημένο μου σίριάλ του ήταν το «4» γιατί ήταν το τελευταίο του, ενώ τα προηγούμενα τα έβλεπα αλλά ήμουν πολύ μικρή.

Ο Ορέστης που υποδύεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι 46 ετών. Θα έκανες σχέση κι εσύ, όπως η ηρωίδα σου, με έναν 46χρονο άντρα;

Δεν ξέρω σε τι μονοπάτια μπορεί να σε οδηγήσει ο έρωτας. Αν ερχόταν ένας έρωτας με τόσο έντονα συναισθήματα όσο του Ορέστη και της Κλέλιας, ναι, θα τον ερωτευόμουν. Δεν θα κοιτούσα ποτέ αριθμούς σε ό,τι έχει να κάνει με τον έρωτα.

Η προηγούμενή σου σχέση με τον Ρένο Ρώτα –η μόνη που έγινε γνωστή– κράτησε αρκετά χρόνια. Προτιμάς να κάνεις μακροχρόνιες σχέσεις;

Δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου.

Είσαι ερωτευμένη;

…(κλείνει συνωμοτικά το μάτι).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ