Στο χειρουργείο εκτάκτως η Σάρα Καρμπονέρο – Έξαλλος με τα ΜΜΕ ο Κασίγιας

Σε νέα επέμβαση υποβλήθηκε εκτάκτως η Σάρα Καρμπονέρο, η οποία το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες.

Χωρισμός σοκ για Σάρα Καρμπονέρο – Ίκερ Κασίγιας

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας πήγε για μια εξέταση ρουτίνας στην Clínica Universitaria de Navarra, αλλά οι γιατροί που την παρακολουθούν αποφάσισαν πως πρέπει να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

Η Σάρα Καρμπονέρο έχει δίπλα της την μητέρα της αλλά και την στενή της φίλη και δημοσιογράφο, Isabel Jiménez. Ο Ίκερ Κασίγιας αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Κατάρ ως σχολιαστής στο Μουντιάλ.

Σάρα Καρμπονέρο: Συγκλονίζει η ΦΩΤΟ της συζύγου του Κασίγιας – Δίνει μάχη με τον καρκίνο

Όταν διάβασε αυτά που έγραφαν για την μητέρα των παιδιών του σκέφτηκε να επιστρέψει στην Ισπανία για να είναι στο πλευρό της ωστόσο τελικά παρέμεινε στο Κατάρ.

Μέσα από το Twitter δεν έκρυψε την οργή του για το γεγονός ότι τα ΜΜΕ δημοσιοποίησαν τη νέα περιπέτεια της πρώην συζύγου του.

«Ο αγώνας για την ενημέρωση. Ο αγώνας για την είδηση ​​ακόμα κι αν αφορά την υγεία. Η βιασύνη να ανακοινωθεί η είδηση ​​ακόμα κι αν είναι θέμα υγείας και δεν σκέφτονται το άτομο που εμπλέκεται – έγραψε στο Twitter – Η βιασύνη να αποκρυπτογραφήσουν τις γαμημένες ειδήσεις και να μην παρατηρήσουν τη ζημιά που κάνουν και στο περιβάλλον τους. Είναι λυπηρό» έγραψε ο Κασίγιας.

 

Η Σάρα Καρμπονέρο έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο εξαιτίας της σχέσης της με τον Ίκερ Κασίγιας.

Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότιο Αφρική η Ισπανία κέρδισε την κούπα με τον τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης να αρπάζει και να φιλάει σε ζωντανή σύνδεση και εν ώρα συνέντευξης την δημοσιογράφο, Σάρα Καρμπονέρο.

Η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν “βόμβα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ