Φως στο Τούνελ: Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για τον θάνατο της ηλικιωμένης στη Ρόδο – Τι αναφέρει ο δικηγόρος της οικιακής βοηθού

Στενή συγγενής της αδικοχαμένης ηλικιωμένης στη Ρόδο, που δολοφονήθηκε από τη γυναίκα που είχε προσληφθεί για να τη φροντίζει, μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» για το σοκαριστικό αυτό περιστατικό.

«Είχε μόλις δύο βδομάδες που την πρόσεχε. Ήταν και οι δύο ευχαριστημένες ή τουλάχιστον έτσι δείχνανε. Τώρα τι έγινε και έφτασε σ’ αυτό το σημείο, δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω… Την έπαιρναν (σ.σ. οι συγγενείς) τηλέφωνο, δεν το σήκωνε και ανησύχησαν. Λίγο μετά το σήκωσε και είπε πως την είχε σκοτώσει. Μας καλεί ο γαμπρός μου ανήσυχος πως κάτι έχει γίνει. Όταν φτάσαμε εμείς στο σημείο, η αστυνομία ήταν ήδη εκεί, είχε ειδοποιήσει η ίδια. Η Φλώρα ήταν τελειωμένη… Πέθανε από πνιγμό. Όταν με πήραν εμένα τηλέφωνο να πάω πάνω, πήραν και τον γιο μου, εκείνος μπήκε μέσα και την είδε, εμάς δεν μας άφησε η αστυνομία. Ο γαμπρός μου που την επισκεπτόταν συχνά και τη φρόντιζε, είναι σοκαρισμένος, έχει αρρωστήσει», τόνισε.

Η ίδια μαζί με τον γαμπρό της ήταν αυτοί που την προσέλαβαν μετά από κάποιες συστάσεις που πήραν, αφού ο γιος της βρίσκεται χρόνια ολόκληρα σε ίδρυμα.

«Φρόντιζε άλλους δύο εδώ στο χωριό. Ρωτήσαμε και μας είπαν ότι είχαν μείνει ευχαριστημένοι από τη συγκεκριμένη οικιακή βοηθό».

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος στην Ρόδο, όταν μία 45χρονη οικιακή βοηθός έπνιξε την ηλικιωμένη που φρόντιζε. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» μίλησε ο Στέλιος Αλεξανδρής, δικηγόρος της οικιακής βοηθού, ο οποίος εκτίμησε πως εκείνο που πυροδότησε την πράξη της ήταν το γεγονός ότι μεγάλωσε σε κακοποιητικό περιβάλλον.

«Καταλαβαίνουμε πως το ψυχικό status αυτής της γυναίκας ήταν αυτό που δημιούργησε το έγκλημα. Πολύ κρίμα για τη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδοξα και από τον άνθρωπο, ο οποίος κλήθηκε να την προστατεύει», δήλωσε.

Ο κ. Αλεξανδρής αναφέρθηκε στο οικογενειακό περιβάλλον της 45χρονης, τονίζοντας πως οι γονείς της την χτυπούσαν και της φέρονταν άσχημα.

«Δεν ξέρω εάν αυτό πυροδότησε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε στη συνέχεια, με τα βαριά ψυχικά τραύματα», είπε και συμπλήρωσε πως ούτε το κοινωνικό ούτε το οικογενειακό της περιβάλλον της έδωσε προσοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ