Έγκυος η Κατερίνα Γεωργιάδου – Περιμένει το πέμπτο της παιδί

Το πέμπτο παιδί της ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η Κατερίνα Γεωργιάδου. Η Μις Ελλάς 2002 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” σχετικά με την νέα της εγκυμοσύνη, την καριέρα στο μόντελινγκ και το νέο της βιβλίο.

«Ξεκίνησα το μόντελινγκ 14 χρονών. Δεν είναι ότι ξαφνικά αποφάσισα να πάω στα καλλιστεία. Ήταν ένα βήμα για μένα, γιατί είχα πάθει κάποια μόλυνση στο δέρμα στο εξωτερικό και είχα σταματήσει για λίγο. Τότε το πρακτορείο μου μού είχε προτείνει να πάω στα καλλιστεία για να επανέλθω στον χώρο. Έτσι βγήκα Μις Ελλάς» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γεωργιάδου ενώ μίλησε και για την Έλενα Χριστοπούλου που υπήρξε booker της.

Σχετικά με την πέμπτη εγκυμοσύνη της, η Κατερίνα Γεωργιάδου ανέφερε: «Πάντα μου άρεσαν τα παιδάκια. Έχω κάνει έναν προηγούμενο γάμο και έχω αποκτήσει δύο κοριτσάκια. Η μία είναι 15 και η άλλη 13. Και τώρα έχω άλλα δύο παιδάκια, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι 4 και 3 ετών. Περιμένουμε να δούμε τι φύλο θα είναι το πέμπτο. Δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να μάθουμε».

«Είχα χωρίσει έναν χρόνο και τον νυν σύζυγό μου τον γνώριζα από μικρή. Είπαμε να βγούμε φιλικά, όταν τον ξανασυνάντησα και έτσι προέκυψε το ερωτικό» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων.

«Αγχώνομαι λιγάκι για το πώς θα πάρουν το μωρό τα υπόλοιπα τα παιδιά», είπε τέλος η Κατερίνα Γεωργιάδου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ