Νέα σελίδα στον «πόλεμο» της Μέγκαν και του Χάρι με το Παλάτι – Τα τρία πρώτα επεισόδια στο Netflix

Το ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix κυκλοφορεί σήμερα και ξεκινά με μια επίθεση στην απόφαση του Παλατιού του Μπάκιγχαμ να μην συνεργαστεί με τη σειρά που κηρύσσει νέο πόλεμο στη βασιλική οικογένεια και στα μέσα ενημέρωσης.

Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Η πολυαναμενόμενη σειρά κυκλοφορεί σε δύο μέρη, με τα τρία πρώτα επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ των έξι μερών να είναι διαθέσιμα.

Στη σειρά θα δείτε τα δάκρυα από τη Μέγκαν, την οποία ο Χάρι συγκρίνει επανειλημμένα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα υποστηρίζοντας ότι τόσο η μητέρα όσο και η σύζυγός του υπέστησαν άγριο κυνηγητό από τον Τύπο. Υπάρχουν επίσης μια σειρά από διαφωνίες με τον πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο Γ’, και τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπου κάνει λόγο για ρατσισμό και «ασυνείδητη προκατάληψη» στη βασιλική οικογένεια.

Μέγκαν Μαρκλ: Οι φήμες για συμμετοχή της σε ριάλιτι

Στο πρώτο επεισόδιο, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ξεκινούν βιντεοσκοπώντας τον εαυτό τους την ημέρα που τελείωσαν τα βασιλικά τους καθήκοντα τον Μάρτιο του 2020, με τον Χάρι στο VIP σαλόνι στο Χίθροου καθώς πετούσε στον Καναδά. Η Μέγκαν κλαίει με μια πετσέτα στο κεφάλι καθώς δηλώνει: «Δεν ξέρω καν από πού να ξεκινήσω». Οι θεατές επεσήμαναν ότι αυτό το βίντεο τραβήχτηκε έξι μήνες πριν υπογραφεί η συμφωνία τους με το Netflix, αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Χαμός με την Μέγκαν Μαρκλ και την… απόπειρα βρετανικής προφοράς στο podcast της – «Πραγματικά αξιολύπητο»

Η φωτογραφία από το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού

Η Μέγκαν πέφτει στην αγκαλιά του Χάρι, στο πρώτο τους ραντεβού ως “κανονικό” ζευγάρι σε εστιατόριο. «Εκείνη τη στιγμή καταλάβαμε ότι θα δώσουμε μια ευκαιρία στη σχέση μας» περιγράφουν.

Το ζευγάρι που ήθελε να προστατεύσει την ιδιωτική τους ζωή έχει δώσει εξαιρετική πρόσβαση στον γίγαντα streaming, συμπεριλαμβανομένου ενός θησαυρού από φωτογραφίες και πλάνα από την ιδιωτική τους ζωή, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών τους. Η μητέρα της Μέγκαν, Doria, επίσης μιλάει δημόσια για τη σχέση τους για πρώτη φορά.

Τα πρώτα τρία επεισόδια καλύπτουν επίσης τη γέννηση και την ανατροφή του Χάρι και κατηγορεί τα μέσα ενημέρωσης για την αποτυχία των προηγούμενων σχέσεών του. Περιγράφουν στη συνέχεια πώς συναντιούνται, τον αρραβώνα τους και, στη συνέχεια, αναφέρονται στο Megxit.

Με ένα αιχμηρό σχόλιο αναφέρονται στο ότι η βασιλική οικογένεια αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς στην εκπομπή και αποκαλύπτεται ότι η σειρά ντοκιμαντέρ ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2022 – πριν από το θάνατο της βασίλισσας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ