Το ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix φέρνει «πόλεμο»: «Οι Βρετανοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα»

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της Μέγκαν και του Χάρι στο Netflix μπορεί να επικρίνει τη βασιλική οικογένεια και ακόμη και το κοινό για τον τρόπο με τον οποίο το ζευγάρι αισθάνεται ότι τους φέρθηκαν.

Ο βασιλιάς Κάρολος αρνήθηκε να δεχτεί τις κλήσεις του πρίγκιπα Χάρι – «Δεν είμαι τράπεζα»

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη και οι βασιλικές πηγές έχουν ήδη ισχυριστεί ότι αναμένουν ότι η σειρά θα είναι «Σαν την συνέντευξη στην Όπρα με περισσότερα κλάματα».

Ωστόσο, ένας υπαινιγμός για το τι μπορεί να βιώσουν οι θεατές προέκυψε επίσης σήμερα το πρωί σε λεπτομέρειες μιας συνομιλίας που είχε ο Χάρι με έναν φίλο πριν από την εγγραφή. Ανώτερες πηγές είπαν στη Sun ότι περίμενε από τη βασιλική οικογένεια να βρει τη συνέντευξη «αρκετά συγκλονιστική» και ότι «αυτοί οι Βρετανοί πρέπει να πάρουν ένα μάθημα».

Χάρι και Μέγκαν: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ του Netflix – Το κλάμα της Μάρκλ – ΒΙΝΤΕΟ

Στη συνέντευξη με την Όπρα, η οποία συγκέντρωσε 17,1 εκατομμύρια θεατές, ο Χάρι και η Μέγκαν είπαν ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είχαν κάνει ερωτήσεις σχετικά με το «πόσο σκούρος» θα ήταν ο γιος τους.

Πηγές από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ χθες το βράδυ δήλωσαν ότι υπάρχει αυξανόμενη απογοήτευση και εξάντληση στο μπαράζ των καταγγελιών που ο Χάρι και η Μέγκαν κάνουν συνεχώς και δημόσια για τη μεταχείρισή τους από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Το γλαφυρό τρέιλερ για το πρόγραμμα των έξι μερών κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, κάνοντας ένα teaser για τις προσωπικές στιγμές και προφανώς προμηνύοντας αποκαλύψεις με περισσότερες λεπτομέρειες για τη δύσκολη σχέση του ζευγαριού με την οικογένεια από την οποία αποχώρησαν.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν «έκπληκτοι, αλλά όχι και τόσο» που η διαφήμιση κυκλοφόρησε κατά την επίσκεψή τους στις ΗΠΑ, απειλώντας να την επισκιάσει, πρόσθεσαν πηγές από το Παλάτι.

Το τρέιλερ, που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο τη δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Ουίλιαμ και της Κέιτ στη Βοστώνη, είναι το πιο πρόσφατο σε μια φαινομενικά ατελείωτη επίθεση εναντίον του «The Firm» (της βασιλικής οικογένειας) από τον Δούκα και τη Δούκισσα.

Βασιλικές πηγές περιέγραψαν πως ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα «δεν ανησυχούν αλλά κουράζονται» από το ρεύμα κριτικής των Σάσεξ. Μια εξοργισμένη πηγή του Παλατιού τόνισε τη λέξη «κουρασμένος».

Η βασιλική οικογένεια έκανε «μεγαλόψυχες και πολύ σκόπιμες χειρονομίες» για να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερο τον πρίγκιπα Χάρι στην κηδεία της αείμνηστης βασίλισσας τον Σεπτέμβριο – συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος να φορέσει τη στρατιωτική του στολή κατά τη διάρκεια μιας βασικής αγρυπνίας – αλλά το μόνο που πήραν πίσω είναι… ξεσπάσματα και κατηγορίες.

Οι γνώστες του παλατιού τόνισαν την ειρωνεία των πολλών δημόσιων συνεντεύξεων και τηλεοπτικών εμφανίσεων που έχουν πραγματοποιήσει οι Σάσεξ, μιλώντας για το πώς θέλουν μια νέα ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ