OnlyFans: 25χρονο μοντέλο πέθανε λίγο πριν τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού της

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θρηνούν για το θάνατο της Βρετανίδας μοντέλο και influencer, Rachel Mee – ευρύτερα γνωστή ως Rachel Kaitlyn – η οποία πέθανε ξαφνικά πριν από τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού της. Ήταν 25 ετών. Η φίλη της, Claire Robinson επιβεβαίωσε τα θλιβερά νέα σε μια σελίδα «GoFundMe» που δημιουργήθηκε για τον γιο της αείμνηστης σταρ των social media, Kyro.

Διάσημο μοντέλο «έφαγε» πόρτα από εστιατόριο λόγω… εμφάνισης

Η 25χρονη από το Newcastle, που ήταν δημιουργός περιεχομένου και χορεύτρια του OnlyFans, φαίνεται να βρέθηκε νεκρή στις 18 Δεκεμβρίου. Και ενώ η αιτία θανάτου δεν έχει αποκαλυφθεί, η φίλη της, Ρόμπινσον, θεωρεί ότι η Ρέιτσελ αυτοκτόνησε.

«Η μανούλα του Kyro, η Ρέιτσελ, έχασε δυστυχώς τη μάχη της με τις πιέσεις αυτού του κόσμου», έγραψε η κολλητή φίλη, προσθέτοντας ότι το παιδί της Ρέιτσελ – που γεννήθηκε τον Μάρτιο – δεν θα έχει τη μαμά κοντά του τα πρώτα του Χριστούγεννα.

Το ξέσπασμα μιας influencer: Ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι πολύ επικίνδυνο για τα social media – «Είμαι τέλεια»

«Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι τα πρώτα του Kyro και η μανούλα του δεν θα είναι εδώ», είπε. «Είμαστε όλοι τόσο λυπημένοι με αυτά τα νέα, με το ότι αυτός ο κόσμος απογοήτευσε ένα τόσο όμορφο νεαρό κορίτσι, που ένιωθε ότι δεν είχε άλλη επιλογή [από το] να μην είναι πια εδώ».

Η Ρόμπινσον πρόσθεσε ότι ο αποθανούσα φίλη της «άφησε πίσω της το όμορφο μικρό αγόρι της που λάτρευε με όλη της την καρδιά».

Andrew Tate: Εκτός Instagram και Facebook ο «μισογύνης» influencer

Μοντέλο με μπλε φόρεμα

Τη στιγμή του θανάτου της, η Mee είχε περισσότερους από 40.000 ακόλουθους στο Instagram, όπου ανέβαζε τακτικά λαμπερές φωτογραφίες της με μαγιό.

Η Robinson είπε ότι δημιούργησε τη σελίδα GoFundMe για «να συγκεντρώσει χρήματα για το μέλλον του Κyro, απλώς για να κατευνάσει λίγο το άγχος της οικογένειας της Rachel και να τη βοηθήσει με κάποιο τρόπο».

το μοντέλο με εσώρουχα

προφίλ του μοντέλου

Εν τω μεταξύ, ένα δεύτερο GoFundMe δημιουργήθηκε από τον φίλο της, Chris Coppen για να βοηθήσει στην κάλυψη των εξόδων της κηδείας της Mee. «Μου ζήτησαν από την οικογένεια της Ρέιτσελ να δημιουργήσω ένα GoFundMe καθώς υπήρξαν τόσα πολλά μηνύματα για απότιση φόρου τιμής που ρωτούσαν πώς μπορούν να βοηθήσουν», έγραψε.

η σελίδα gofundme

«Ήταν μια τραγωδία», έγραψε ένας άλλος. «RIP Ρέιτσελ. Ο Παράδεισος έχει άλλο ένα αστέρι που λάμπει τώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ