Διάσημο μοντέλο «έφαγε» πόρτα από εστιατόριο λόγω… εμφάνισης

Έδιωξαν διάσημο μοντέλο από εστιατόριο καθώς τα ρούχα που φορούσε δεν συμβάδιζαν με το dress code του καταστήματος. Ο λόγος για την Erika Helin η οποία είχε ανακηρυχθεί “Miss Φινλανδία” το 2018.

Το μοντέλο μοιράστηκε το περιστατικό που την έκανε έξαλλη στο Instagram υποστηρίζοντας πως ο υπάλληλος την προσέγγισε και της είπε πως πρέπει να φύγει αμέσως, εξαιτίας της εμφάνισής της.

Η “Βασίλισσα της ομορφιάς” όπως την αποκαλούν στην Φινλανδία, φορούσε μία μίνι φούστα και ένα ροζ μπουστάκι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erika Helin (@erika.helin)

«Ο βλάκας με τράβηξε από την μπλούζα και μου είπε να φύγω αμέσως. Παρά το γεγονός ότι δεν προκάλεσα, εκείνος επέμενε να φύγω» ανέφερε η Erika τονίζοντας πως δεν μπορεί να πιστέψει πως το 2022, υπάρχουν περιορισμοί στο τι θα φορέσει κάποιος άνθρωπος.

Σε συνέντευξη που έδωσε σε τοπικό μέσο δήλωσε: «Είναι κάπως στενάχωρο πως κάποιοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο σώμα. Είμαι λυπημένη, καθώς για χρόνια προτιμούσα το συγκεκριμένο μαγαζί».

Οι ακόλουθοι του μοντέλου διχάζονται με κάποιους να θεωρούν πως το ντύσιμό της ήταν όντως ακατάλληλο ενώ άλλοι θεωρούν πως δεν έκανε τίποτα κακό και δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπεύθυνο του μαγαζιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ