Andrew Tate: Εκτός Instagram και Facebook ο «μισογύνης» influencer

Η Meta απέκλεισε τον influencer Andrew Tate από το Facebook και το Instagram για παραβίαση των πολιτικών της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση του BBC, ο πρώην κικ μπόξερ έγινε διάσημος το 2016 όταν απομακρύνθηκε από το «Big Brother» λόγω ενός βίντεο που φαινόταν να τον απεικονίζει να επιτίθεται σε μια γυναίκα. Στη συνέχεια, απέκτησε φήμη στο διαδίκτυο, με το Twitter να τον αποκλείει επειδή είπε ότι οι γυναίκες πρέπει να «φέρουν την ευθύνη» για τις σεξουαλικές επιθέσεις που δέχονται.

Ακόμα, ο Άντριου Τέιτ είχε 4,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram τη στιγμή που ο λογαριασμός του αφαιρέθηκε και, μάλιστα, ο αριθμός αυτός είχε αυξηθεί ραγδαία από τον Ιούνιο, όταν και είχε περίπου 1 εκατομμύριο followers.

Η Meta δήλωσε ότι αφαίρεσε τον αστέρα του κικ μπόξινγκ από τις πλατφόρμες της για παραβίαση των πολιτικών της σχετικά με επικίνδυνες οργανώσεις και άτομα, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, κατά την απομάκρυνσή του από το «Big Brother», ο Άντριου Τέιτ δήλωσε ότι το βίντεο είχε μονταριστεί, χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα απόλυτο ψέμα που προσπαθεί να με κάνει να φαίνομαι κακός», αλλά δεν έχει σχολιάσει ακόμα τον αποκλεισμό του από τις πλατφόρμες της Meta

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ