Το ξέσπασμα μιας influencer: Ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι πολύ επικίνδυνο για τα social media – «Είμαι τέλεια»

Ένα μοντέλο στο Instagram ισχυρίζεται ότι το σώμα της είναι «πολύ επικίνδυνο»… για το Διαδίκτυο, αφού αντιμετώπισε αντιδράσεις για την «φυσικά τέλεια εμφάνισή της».

Η Σλοβάκα influencer, η 26χρονη Veronika Rajek, είπε ότι η τέλεια σιλουέτα και η ωραία εμφάνισή της κάνουν τους ανθρώπους να «ζηλεύουν» στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να της κάνουν body shaming.

«Το σώμα μου θεωρείται κίνδυνος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με ακυρώνουν συνεχώς τα τρολ επειδή δεν κάνω τίποτα άλλο από το να μοιράζομαι φωτογραφίες του σώματός μου», είπε η Rajek, η οποία εργάζεται ως μοντέλο από τα 14 της, στο NudePR.com.

«Αυτές τις μέρες, βλέπεις πολλές υπέρβαρες ή ακόμα και παχύσαρκες γυναίκες στο διαδίκτυο, να μιλούν για τη θετικότητα του σώματος, αλλά όταν μια όμορφη, ψηλή γυναίκα θέλει να είναι θετική με το σώμα της, οι άνθρωποι θέλουν να μου επιτεθούν και να με αποκαλούν προνομιούχο», συνέχισε.


Το μοντέλο, ταξιδεύει τώρα μεταξύ Αυστρίας και ΗΠΑ και έχει 2 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, σύμφωνα με το δημοσίευμα της NY Post.

«Απλώς ζηλεύουν το σώμα μου με φυσική φόρμα», ανέφερε.

«Μερικοί κάνουν report ακόμη και τον λογαριασμό μου στο Instagram επειδή προσβάλλονται από την αδύνατη εμφάνισή μου και χάνω χρήματα και δουλειές εξαιτίας αυτού».


Η Rajek ισχυρίστηκε ότι δεν μοιράζεται «τίποτα με αξιολόγηση X ή αμφιλεγόμενο». Θέλει απλώς να «επιδείξει τον εαυτό της και το σώμα της» σε μια προσπάθεια να προωθήσει τη «σωματική θετικότητα».

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η εκδοχή μου για τη θετικότητα του σώματος είναι λάθος», είπε. «Είμαι μοντέλο. Τα μοντέλα δεν πρέπει να είναι σέξι;» σχολίασε.

«Αν είσαι πολύ όμορφη, το σώμα σου θεωρείται απειλή για την κοινωνία. Στην πραγματικότητα, ήρθα από μια φτωχότερη χώρα και έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να είμαι εδώ που είμαι σήμερα» υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ