Άγρια δολοφονία 20χρονης μπαλαρίνας στην Τουρκία με μια μαχαιριά στην καρδιά – Ο δράστης είχε αποδράσει από τη φυλακή – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η άγρια δολοφονία της 20χρονης μπαλαρίνας Οζντεμίρ Τζερέν από την Τουρκία έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η όμορφη μπαλαρίνα δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά από άγνωστο, ο οποίος την περίμενε έξω από το σπίτι της. Ο ύποπτος για την δολοφονία της είναι ο Οζγκιούρ Αρντούτζ, ο οποίος τελικά συνελήφθη από την τουρκική αστυνομία και αποκαλύφθηκε ότι πριν από 15 χρόνια είχε διαπράξει άλλη μια δολοφονία ενός παιδιού αλλά δραπέτευσε όταν μπήκε σε ανοιχτή φυλακή. Στη συνέχεια συνελήφθη ξανά για ληστεία και δραπέτευσε ξανά. Τρεις μέρες αργότερα δολοφόνησε την Τζερέν.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η Τζερέν επέστρεψε από το μάθημα μπαλέτου στο σπίτι, χτύπησε το κουδούνι, η αδελφή της, της έριξε το κλειδί από το παράθυρο, ωστόσο την ώρα που η Τζερέν πλησίαζε την πόρτα δέχτηκε την επίθεση από τον δράστη ο οποίος της κάρφωσε στην καρδιά το μαχαίρι. Η οικογένειά της άκουσε τις φωνές της, κατέβηκε κάτω και την βρήκε μέσα στα αίματα. Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο, την μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να την σώσουν.

Σύμφωνα με τις έρευνες της αστυνομίας, η Τζερέν είχε πάει στο σπίτι από το μάθημα μπαλέτου με τα πόδια περπατώντας μια απόσταση 2,5 χιλιομέτρων. Από τις κάμερες ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ένα άτομο με καλυμμένο το κεφάλι την ακολουθούσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Μετά την επίθεση άλλαξε το μπουφάν του και έφυγε.

Μέσα σε λίγες ώρες η αστυνομία διακρίβωσε την ταυτότητα του δράστη και σε επιχείρηση που οργάνωσε τον συνέλαβε στο σπίτι που κρυβόταν. Κατά την επιχείρηση ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι τραυματίζοντας και δύο αστυνομικούς. Μπροστά από το σπίτι που η αστυνομία έβγαλε τον δράστη συγκεντρώθηκε αμέσως κόσμος που προσπάθησε να τον λιντσάρει, ωστόσο η αστυνομία τους εμπόδισε.

Ο νομάρχης Όνρτου Σεντάρ Γιαβούζ δήλωσε ότι ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα, ωστόσο στην κατάθεσή του δεν ανέφερε τους λόγους που δολοφόνησε την Τζερέν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ