Ιταλία: Ισχυρή έκρηξη σε πολυκατοικία στην Περούτζια – Κατέρρευσε η στέγη, 2 τραυματίες – ΒΙΝΤΕΟ

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε τετραώροφη πολυκατοικία στην Περούτζια της Ιταλίας, στην οδό Via Giambattista Vico, προκαλώντας την κατάρρευση της στέγης και σοβαρές δομικές ζημιές. Δύο άτομα τραυματίστηκαν από το περιστατικό, ενώ η πυροσβεστική υπηρεσία επιχειρεί στο σημείο για την αξιολόγηση των ζημιών και τη διακρίβωση των αιτίων.

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Περούτζια της Ιταλίας, καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε τετραώροφη πολυκατοικία.
  • Η έκρηξη προκάλεσε την κατάρρευση της στέγης του κτιρίου, επηρεάζοντας τον τέταρτο και τελευταίο όροφο.
  • Από το περιστατικό έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, ενώ η Πυροσβεστική Υπηρεσία εργάζεται για την αξιολόγηση των ζημιών και τη διακρίβωση των αιτίων.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στην Περούτζια της Ιταλίας, καθώς σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε τετραώροφη πολυκατοικία, προκαλώντας την κατάρρευση της στέγης του κτιρίου.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 9:30 το πρωί (τοπική ώρα) στην οδό Via Giambattista Vico.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η κατάρρευση επηρέασε τον τέταρτο και τελευταίο όροφο του κτιρίου, προκαλώντας σοβαρές δομικές ζημιές.


Από την κατάρρευση της στέγης έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η πυροσβεστική.


Στο σημείο επιχειρούν πυροσβέστες από την Περούτζια με κλιμακοφόρο όχημα, ενώ παρόντες είναι και οι δύο υπηρεσιακοί αξιωματικοί.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία εργάζεται αυτή τη στιγμή για την αξιολόγηση των ζημιών στο κτίριο, καθώς και για τη διακρίβωση των αιτίων του περιστατικού.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.