Ζάκυνθος: «Χάθηκε» φορτηγό σε καθίζηση οδοστρώματος στον Άγιο Σώστη

ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε οδηγός φορτηγού στη Ζάκυνθο, όταν το οδόστρωμα υποχώρησε στον δρόμο προς την παραλία του Αγίου Σώστη, “καταπίνοντας” τον μπροστινό αριστερό τροχό του οχήματος.
  • Η καθίζηση του οδοστρώματος οφείλεται σε έργα της ΔΕΥΑΖ για νέες σωληνώσεις, καθώς και στη συσσώρευση όγκου νερού από τις βροχοπτώσεις σε φρεσκοσκαμμένο χαντάκι.
  • Στο σημείο υπήρχε επίσης σπηλαίωση από τη διάβρωση της θάλασσας όλο τον χειμώνα. Ευτυχώς, ο οδηγός δεν έπαθε το παραμικρό και το φορτηγό αποκολλήθηκε με εκσκαφέα.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε οδηγός φορτηγού, ο οποίος ενώ κινούνταν με το όχημά του στον δρόμο προς την παραλία του Αγίου Σώστη στη Ζάκυνθο, το οδόστρωμα υποχώρησε, “καταπίνοντας” τον μπροστινό αριστερό τροχό.

Η υποχώρηση του δρόμου συνέβη επειδή τις τελευταίες ημέρες γίνονται στο σημείο έργα από την ΔΕΥΑΖ, που περνά νέες σωληνώσεις, αναφέρει η ΕΡΤ.

Ο όγκος του νερού που συγκεντρώθηκε λόγω των βροχοπτώσεων μέσα στο φρεσκοσκαμμένο χαντάκι, βρήκε διέξοδο στο συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο από την άλλη “έσκαβε” η θάλασσα όλο τον χειμώνα, δημιουργώντας σπηλαίωση.

Για την αποκόλληση του φορτηγού επιστρατεύτηκε ένας εκσκαφέας, ενώ, ευτυχώς, ο οδηγός του οχήματος δεν έπαθε το παραμικρό.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΦΟΡΤΗΓΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.