Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου: Παρθένοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 5 ζώδια που θα δουν σημαντικές βελτιώσεις στις ερωτικές σχέσεις τους μέσα στο 2024

Κριός

Κριέ, υπάρχει χρόνος και χώρος για όλα. Είσαι ένας κατακτητής στόχων, που τρέχεις για το χρυσό μετάλλιο όταν θες κάτι. Η ανταγωνιστική σου φύση σε έφερε ως εδώ. Όμως, υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να μείνεις πίσω και να αφήσεις τη ζωή να κυλήσει. Χρησιμοποίησε τη σημερινή μέρα για να γιορτάσεις και να κάνεις χώρο για ευγνωμοσύνη και ενδοσκόπηση. Δεν χρειάζεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ζωής σήμερα. Επιδίωξε καλύτερα διαφορετικές οπτικές γωνίες και νέες ιδέες.

Ταύρος

Πάρε μια ανάσα, Ταύρε. Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα αυτό το απόγευμα που η Σελήνη ταξιδεύει από τον Υδροχόο στους Ιχθύες, προσκαλώντας σε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Εάν έχεις κάποιο project πάνω στο οποίο πρέπει να εργαστείς, αντί να πιεστείς και να το προχωρήσεις με ταχύτητα, χρησιμοποίησε αυτήν την ημέρα για ενδοσκόπηση. Είναι καλό να επεξεργαστείς τη διαδικασία σκέψης και τα βήματα δράσης που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις να δουλεύεις. Σήμερα, είναι ώρα για σχεδιασμό.

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν στον έρωτα τον Μάρτιο – «Η ερωτική ιστορία τους ξαναγράφεται»

Δίδυμοι

Δουλεύεις σκληρά, οπότε θέλεις να αποζημιωθείς. Λοιπόν, πρέπει να ζητήσεις αύξηση; Ασφαλώς! Πρέπει όμως να το κάνεις κατά τη διάρκεια μιας Σελήνης “κενής πορείας”; Ίσως όχι. Η Σελήνη θα είναι σε μη επικοινωνιακή φάση με άλλους πλανήτες κάποιες ώρες της ημέρας, οπότε αν μπορείς να αναβάλεις την αποστολή ενός κρίσιμου email ή μιας συνάντησης, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις. Βασικά, κάνε το ή λίγο νωρίτερα ή αργότερα.

Καρκίνος

Ένα ταξίδι ή μια συνάντηση της τελευταίας στιγμής μπορεί να είναι δελεαστικές κινήσεις, αλλά μην πάρεις άδεια ασθενείας αν δεν είσαι άρρωστος ούτε να βγεις τρέχοντας έξω από το σπίτι βιαστικά, χωρίς να το έχεις κανονίσει, εκτός αν έχεις τακτοποιήσει όλα σου τα ζητήματα. Αν έχεις τα πάντα υπό έλεγχο, γιατί όχι; Περίοδοι με Σελήνη “κενής πορείας” μπορεί να είναι μη παραγωγικές στη δουλειά. Επομένως, γιατί να μην διασκεδάσεις;

Λέων

Σημείωσε το αυτό: “Μην αφιερώνεις πολύ χρόνο ψάχνοντας για πράγματα σε ασταθείς αγορές αυτή τη στιγμή.” Ενώ μπορεί να είναι δελεαστικό να αγοράσεις ό,τι βρεις μπροστά σου και να επενδύσεις, μπορεί να είναι μια πιο επικίνδυνη περίοδος τώρα. Ίσως μετανιώσεις την επιλογή σου αργότερα. Έτσι, ό,τι κι αν κάνεις, κάνε το με βάση σωστές συμβουλές και καλούς λόγους. Το ένστικτό σου μπορεί να μην είναι και τόσο αξιόπιστο σήμερα.

Παρθένος

Αν είσαι σε φάση γνωριμίας ή ξεκινάς μια επιχειρηματική δραστηριότητα, το να γίνεις “επίσημος” μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για σένα. Ίσως θελήσεις να κλείσεις τη συμφωνία και να προχωρήσεις γρήγορα σε μια συνεργασία. Δεν θες να χάσεις την ευκαιρία, αλλά το απογευματινό φεγγάρι σού φέρνει μια μικρή προειδοποίηση: βεβαιώσου ότι το θες πραγματικά και ότι είναι αυτό που χρειάζεσαι. Κάθε συνεργασία, όσο καλή κι αν φαίνεται επιφανειακά, έχει μερικά πράγματα που πρέπει να διευκρινιστούν. Φρόντισε να κάνεις τις πιο σημαντικές ερωτήσεις που έχεις. Χρειάζεται προσοχή και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής αυτή την εβδομάδα; Φάε άνετα και εκείνο το έξτρα κομμάτι γλυκό (αν το θες!). Αυτό το απόγευμα ίσως να μην είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου στη γυμναστική (αν και μπορείς να το κάνεις, αν επιμείνεις). Αυτή η περίοδος της εβδομάδας είναι καλύτερη για να πάρεις άδεια για να κάνεις εξετάσεις αν θες, είτε αιματολογικές είτε το ετήσιο check up.

Σκορπιός

Ο ρομαντισμός και η δημιουργικότητα είναι υπέροχα πράγματα, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερο να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τις εργασίες που έχετε ανά χείρας για να αποφύγετε την φυγή προς τα εμπρός. Δεν θέλετε να ξεφύγει το πρόγραμμά σας. Έτσι, κατά τη διάρκεια του απογεύματος, μπορείτε να έχετε μια πολύ παραγωγική μέρα ολοκληρώνοντας πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ξεκινήστε κάτι ευχάριστο μετά το τέλος της εργάσιμης ημέρας.

Τοξότης

Όσο δελεαστικό κι αν είναι, άφησε για αργότερα τη μετακίνηση επίπλων ή την αναδιαμόρφωση ενός δωματίου. Αν κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι, αυτό που σου αρέσει τώρα μπορεί να είναι κάτι που θα θελήσεις να αλλάξεις αργότερα. Επίτρεψε στον εαυτό σου να χρησιμοποιήσει τον κανόνα των 24 ωρών σήμερα. Θα χαίρεσαι που δεν πήρες μια βιαστική απόφαση. Λίγος χρόνος για να επεξεργαστείς τις επιλογές σου μπορεί να σε βοηθήσει πολύ.

Αιγόκερως

Είναι σοφό να είστε λίγο πιο προσεκτικοί όταν στέλνετε email. Ενώ δεν βρισκόμαστε σε ανάδρομο Ερμή, υπάρχει μια  Σελήνη “κενής πορείας”, πράγμα που σημαίνει ότι κάποια πράγματα μπορεί να στραβώσουν αν σπεύσετε να πατήσετε αποστολή. Ένας επιπλέον έλεγχος μπορεί να βοηθήσει πολύ, οπότε γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο για να είστε ακόμα πιο προσεκτικοί;

Υδροχόος

Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα, οπότε όταν βρεθείτε σήμερα το απόγευμα εν μέσω της περιόδου της Σελήνης “κενής πορείας”, καλό είναι να είστε λιτοί. Θυμήσου ότι κέρδος είναι ακόμη και ένα ευρώ που δεν ξοδεύεις, οπότε γιατί να κάνεις μια παρορμητική αγορά online που πιστεύεις ότι θα σε ευχαριστήσει αλλά προς το παρόν νιώθεις ότι θα είναι μη πρακτική για τη ζωή σου μακροπρόθεσμα.

Ιχθύες

Πάρε μια ανάσα. Υπάρχει ένα χρονικό διάστημα αυτό το απόγευμα όπου η Σελήνη ταξιδεύει από τον Υδροχόο στο δικό σου ζώδιο, προσκαλώντας σε να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις. Εάν έχεις κάποιο project στο οποίο πρέπει να δουλέψεις, αντί να πιεστείς και να το προχωρήσεις με ταχύτητα, χρησιμοποίησε αυτήν την ημέρα για ενδοσκόπηση. Είναι καλό να επεξεργαστείς τη διαδικασία σκέψης και τα βήματα δράσης που πρέπει να κάνεις πριν ξεκινήσεις να δουλεύεις. Σήμερα, είναι ώρα για σχεδιασμό.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ