Τα 4 ζώδια που κερδίζουν στον έρωτα τον Μάρτιο – «Η ερωτική ιστορία τους ξαναγράφεται»

Για τέσσερα τυχερά ζώδια, ο Μάρτιος σηματοδοτεί μια στροφή προς μια πιο ώριμη και γεμάτη ερωτική ζωή. Είτε πρόκειται για μια δεύτερη ευκαιρία, μια ειλικρινή συζήτηση, ή μια συνειδητοποίηση, ο μήνας αυτός φέρνει στα ζώδια αυτά την ευκαιρία για εξέλιξη και επούλωση πληγών σε συναισθηματικά θέματα. Έτσι, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι, αν ανήκετε σε αυτά τα 4 ζώδια θα βιώσετε δυνατές συγκινήσεις και θετικές αλλαγές. Αφήστε τον εαυτό σας ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και αγκαλιάστε την αλλαγή!

Τα 7 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν στον έρωτα τον Μάρτιο

  • Κριός
  • Υδροχόος
  • Ιχθύες
  • Τοξότης

Κριός

Αυτόν τον μήνα, οι Κριοί θα έχουν μια σημαντική δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μια ευκαιρία να κάνουν κάτι ξεχωριστό με έναν τρόπο που δεν ήταν οικονομικά εφικτός για εκείνους ή τον σύντροφό τους στην αρχή της σχέσης. Δεν έχει σημασία σε ποιο στάδιο βρίσκεται η σχέση τους – ανανέωση όρκων, επανάληψη μήνα του μέλιτος, αναβίωση του πρώτου ραντεβού ή  της επετείου. Υπάρχει κάτι που απλά θέλουν να έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν χωρίς να ανησυχούν τόσο πολύ για τα έξοδα. Προφανώς, αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι η ποιότητα της σχέσης – η αγάπη και η αφοσίωση μεταξύ του Κριού και του συντρόφου του, αλλά όταν βρείτε τον άνθρωπό σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξοδέψετε τα χρήματα που έχει κερδίσει με κόπο.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος πάντα είχε την αίσθηση ότι ο τελευταίος του χωρισμός προκλήθηκε από μια παρεξήγηση που δεν συζητήθηκε ποτέ. Ενώ αναμφισβήτητα χρειάζονται δύο άτομα για καλή επικοινωνία και ο/η πρώην σύντροφος θα μπορούσε να είχε μιλήσει και να είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του/της, ο Υδροχόος δεν μπορεί να ξεπεράσει την ιδέα ότι ίσως τα πράγματα να είχαν διαφορετική κατάληξη αν είχε προσπαθήσει να ξεκινήσει έναν ήρεμο διάλογο. Υπάρχουν ακόμα ερωτήματα που τον βασανίζουν, πράγματα που θα ήθελε να είχε πει. Τελικά, ο Υδροχόος δεν θέλει αυτό να είναι το τέλος της ιστορίας, αλλά απλώς να είναι ένα διάλειμμα. Έτσι, αυτός ο μήνας είναι η ευκαιρία του να θέσει αυτά τα ερωτήματα. Δεν υπάρχει εγγύηση για ένα παραμυθένιο τέλος, αλλά τουλάχιστον η περιέργειά του θα ικανοποιηθεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες νιώθουν σαν να έχασαν κατά λάθος το άλλο τους μισό. Γνώρισαν κάποιον υπέροχο άνθρωπο λίγο πριν μετακομίσουν σε άλλη πόλη ή πριν ξεκινήσουν μια νέα σχέση. Ο συγχρονισμός, το πρόγραμμα και η μοίρα απλά δεν ευθυγραμμίστηκαν. Αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε μερικές εβδομάδες, μήνες ή και χρόνια. Αυτό που είναι αδύνατο μια μέρα, μπορεί να γίνει η ευκαιρία μιας ζωής την επόμενη. Η αδυναμία που έχουν οι Ιχθύες για αυτό το άτομο, ή ακόμη και η ανάμνησή του, ίσως υπάρχει ακόμα για κάποιο λόγο. Έχει μείνει κάποιο απωθημένο, κάτι μεταξύ τους που πρέπει να εξερευνηθεί περισσότερο, και ο Μάρτιος είναι ο μήνας που όλα τα πράγματα στη ζωή τους θα πάρουν ξαφνικά τη θέση τους. Η συζήτηση και το ενδιαφέρον θα αναζωπυρωθούν με μια έκρηξη συναισθημάτων και έκπληξης. Οι ντροπαλοί Ιχθύες μπορεί να νιώσουν συγκλονισμένοι μέσα στον κυκεώνα, αλλά θα ξέρουν ότι αξίζει να ξεπεράσουν τον φόβο τους για αυτή την εμπειρία.

Τοξότης

Τον Μάρτιο, ο Τοξότης είναι πιθανό να ζητήσει μία συγγνώμη από τον σύντροφό του. Θα πάρει πίσω τα σκληρά λόγια που είπε εν βρασμώ και θα ερευνήσει πιο βαθιά τι πραγματικά πυροδοτεί τους καβγάδες που έχει μαζί του. Θα εξηγήσει τη στάση του χωρίς να δικαιολογηθεί, και θα προτείνει ένα τρόπο για να προχωρήσει η σχέση με την υπόσχεση για καλύτερη συμπεριφορά. Όλοι είμαστε ελαττωματικοί άνθρωποι, ακόμα και ο γεμάτος αυτοπεποίθηση Τοξότης. Τουλάχιστον εκείνος ξέρει πως το να παραδέχεσαι το λάθος σου είναι μέρος της αγάπης. Ο σύντροφός του σημαίνει πολύ περισσότερα για εκείνον από το πείσμα του, και θέλει να ακολουθήσει ένα μονοπάτι αυτοβελτίωσης. Θέλει να αναλάβει την ευθύνη για τα δικά του συναισθήματα, εμπειρίες και αντιδράσεις, και αυτό το κεφάλαιο στην ερωτική του ζωή είναι εκείνο που θα τον ωριμάσει πραγματικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ