Τα 7 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν

Η απιστία αγγίζει όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις. Ωστόσο, η αστρολογία μπορεί να μας δώσει μια εικόνα για τα ζώδια που τείνουν να έχουν μια πιο “χαλαρή” προσέγγιση στην πίστη και τη δέσμευση.

Τα 4 ζώδια που βάζουν την καριέρα πάνω από την αγάπη

Σήμερα, λοιπόν θα εξερευνήσουμε τα ζώδια που, βάσει των αστρολογικών χαρακτηριστικών τους, θεωρούνται πιο επιρρεπή στην απιστία. Θα αναλύσουμε τα βασικά στοιχεία που τα ωθούν προς αυτή τη συμπεριφορά, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως την προσωπικότητά τους και τις ανάγκες τους στις σχέσεις.

Τα 7 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν (με σειρά κατάταξης)

  • Σκορπιός
  • Τοξότης
  • Δίδυμοι
  • Κριός
  • Ταύρος
  • Ιχθύες
  • Υδροχόος

Σκορπιός

Δεν πρόκειται τόσο για την αναζήτηση ποικιλίας, όσο για τον φόβο της κατάρρευσης και της πτώσης.  Πίσω από το τείχος που υψώνουν, κρύβεται ένας ρομαντικός τύπος με μαλακή καρδιά που χαρίζει την απόλυτη αφοσίωση και δέσμευση μόνο σε όποιον κερδίσει σταδιακά την εμπιστοσύνη του. Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να ελκύονται από διάφορους ερωτικούς συντρόφους, χωρίς να δεσμεύονται εύκολα, ωστόσο πρόκειται για μία προσπάθεια να προφυλάξουν τον εαυτό τους από τον πόνο που μπορεί να προκαλέσει μια ερωτική απογοήτευση. Λατρεύουν την εξουσία που ασκούν πάνω στον σύντροφό τους και η αινιγματική τους προσωπικότητα και η αχαλίνωτη σεξουαλική τους όρεξη κάνουν αυτό το κατόρθωμα πολύ πιο εύκολο.

Ζώδια: Αυτά τα 4 ζευγάρια ερωτεύονται γρήγορα αλλά οι σχέσεις τους διαρκούν λίγο

Τοξότης

Γνωρίζουμε πόσο πολύ λατρεύει να παίζει ένας Τοξότης, ειδικά στις σχέσεις, όταν η ρουτίνα γεννάει την πλήξη. Έτσι, αν ένας Τοξότης κοιτάξει κάπου αλλού, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι πια ερωτευμένος, αλλά απλά ότι αισθάνεται απογοήτευση. Ένας τρόπος για να κρατήσετε το ενδιαφέρον του Τοξότη, είναι να διατηρήσετε μια σχέση ζωντανή και ελκυστική, και στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντικό να καλλιεργείτε την οικειότητα και τη σύνδεση με τον σύντροφό σας, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Δίδυμοι

Οι sapiosexuals ισχυρίζονται πως το μυαλό είναι αυτό που τους εξιτάρει και ενθουσιάζονται από τον τρόπο σκέψης. Οι Δίδυμοι είναι πιθανόν να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι, απλά ξεδιαλύνει το μυστήριο πίσω από τις επιλογές τους για πολλούς συντρόφους. Η φυσική έλξη, η συναισθηματική στήριξη και η πνευματική διέγερση είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ένας Δίδυμος έχει περιπλανώμενο βλέμμα. Η επέκταση και η εξέλιξη είναι οι στόχοι της ζωής τους, είτε μέσα στις σχέσεις, είτε και πέρα από αυτές.

Κριός

Οι Κριοί, οι λάτρεις της αδρεναλίνης του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να φαίνονται θρασύτατοι και παρορμητικοί και αυτός είναι συχνά ο λόγος που αναζητούν κάτι εκτός της σχέσης τους ή προτιμούν να μην αναλαμβάνουν δεσμεύσεις. Σκεφτείτε τον Κριό σαν ένα περίεργο παιδί που του αρέσει να έχει όλα του τα παιχνίδια απλωμένα ενώ κυνηγάει πεταλούδες.

Ταύρος

Ενώ ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της γης που σημαίνει σταθερότητα, έχει επίσης ένα πολύ ισχυρό στοιχείο φωτιάς (μεταφράζεται ως πεισματάρης και επιθετικός). Όταν είναι ήρεμοι, είναι σε  κατάσταση Ζεν, αλλά όταν γίνουν πραγματικοί ταύροι, μπορούν να κάνουν τους άλλους να τρέμουν με την οργή τους. Οι Ταύροι είναι ικανοί να ξεκινήσουν μια πυρκαγιά και μόλις ανάψει, μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε κόλαση φωτιάς.

Ιχθύες

Ονειροπόλοι και ρομαντικοί; Ναι. Πονηροί και αισθησιακοί; Επίσης ναι. Οι Ιχθύες είναι σαν μια πονηρή κυρία που φοράει φωτοστέφανο. Οι Ιχθύες, ως ζώδιο του νερού, επηρεάζονται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της φαντασίας και των ονείρων. Αυτό μεταφράζεται σε μια επιθυμία για μια ερωτική ζωή γεμάτη φαντασία, πειραματισμό και εξερεύνηση. Εάν οι Ιχθύες δεν νιώθουν ότι οι ερωτικές τους επιθυμίες και η φαντασία τους ικανοποιούνται στη σχέση τους, ίσως στραφούν αλλού για να βρουν αυτό που τους λείπει. Η αίσθηση ότι ο σύντροφός τους δεν τους “βλέπει” πραγματικά, δεν αναγνωρίζει τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους ή τους κρίνει για τις φαντασιώσεις τους μπορεί να οδηγήσει τους Ιχθύες σε απιστία. Έτσι, εάν είστε σε σχέση με έναν Ιχθύ και δείχνετε σημάδια χαλάρωσης, θα στρέψει την προσοχή του στο επόμενο ζωντανό όνειρο που θα του έρθει.

Υδροχόος

Η έμφυτη τάση τους να σκέφτονται υπερβατικά, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι χρειάζονται ελευθερία και πνευματική διέγερση τόσο στη ζωή τους όσο και στο κρεβάτι τους. Εάν θέλετε λοιπόν να διατηρήσετε μια σχέση με έναν Υδροχόο, βεβαιωθείτε ότι ικανοποιείτε την ανάγκη του για ελευθερία, περιπέτεια και πνευματική διέγερση. Αν συνεχίσετε να τροφοδοτείτε αυτή τη φωτιά, θεωρείστε τον/την σύντροφό σας Υδροχόο δεσμευμένο/η. Για πάντα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ