Βίντεο που κόβει την ανάσα: Τρεις έφηβοι κάθονται στην κορυφή πολυκατοικίας 37 ορόφων

Τρία έφηβα αγόρια φαίνονται σε βίντεο που κόβει την ανάσα στην οροφή μιας πολυτελούς πολυκατοικίας στην καρδιά του CBD του Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία.

Το βίντεο, που ανατριχιάζει, δημοσιεύθηκε από το news.com.au, και δείχνει τα τρία αγόρια να κάθονται σε μια προεξοχή στην κορυφή του κτιρίου Admiralty Towers II στην Queen Street, κρεμώντας τα πόδια τους πάνω από την άκρη καθώς οι πεζοί περπατούν κατά μήκος της όχθης του ποταμού 37 ορόφους πιο κάτω.

Η προεξοχή, ακριβώς πάνω από ένα μπαλκόνι ενός διαμερίσματος, βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε έναν κοινόχρηστο χώρο στον τελευταίο όροφο που διαθέτει πισίνα μόνο για μόνιμους κατοίκους.

Ο αυτόπτης μάρτυρας Benjamin Heremaia κινηματογράφησε το περιστατικό την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα από ένα δωμάτιο στην κοντινή Queen Street.

«Σοκαριστήκαμε όταν είδαμε μια ομάδα εφήβων αγοριών να κρέμονται από 30 ορόφους στον αέρα», είπε.

«Δεν φάνηκε να υπάρχει καμία περίφραξη ασφαλείας που να τους εμποδίζει να το κάνουν. Υπήρχε ένα δωμάτιο γεμάτο θεατές που δεν πίστευαν στα μάτια τους».

Ένα από τα αγόρια φοράει ένα σακίδιο και φαίνεται να γέρνει προς τα εμπρός για να κοιτάξει κάτω στο έδαφος. Οι άλλοι δύο φαίνονται να χρησιμοποιούν τα τηλέφωνά τους καθώς κουρνιάζουν στην προεξοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ