Το πιο άκαρδο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν περισσότερο σαν ρομπότ, στερούνται εντελώς συναισθημάτων και δεν θα διστάσουν να χωρίσουν χωρίς δεύτερη σκέψη, αν αυτό τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα. Αν και μπορεί να έχουν μια κακή εβδομάδα, η κλειστή και κακή φύση τους μπορεί να σχετίζεται με το ωροσκόπιό τους, λένε οι αστρολόγοι. Αυτά είναι τα πιο άκαρδα ζώδια.

Αυτά είναι τα πιο άκαρδα ζώδια από το λιγότερο στο περισσότερο σκληρό

  • Υδροχόος
  • Αιγόκερως
  • Δίδυμοι
  • Κριός
  • Σκορπιός
  • Παρθένος

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

Οι Υδροχόοι έχουν τελειοποιήσει την τέχνη του να μην νοιάζονται. Γνωστοί για την απόμακρη συμπεριφορά τους, δεν τους νοιάζει αν σας αρέσουν ή όχι.

«Αγαπούν διαφορετικά από τους άλλους, και αν δεν είσαι στον στενό τους κύκλο, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σε αγνοήσουν και να σου κάνουν τον ψυχρό ώμο για κάτι που φαίνεται να μην υπάρχει λόγος», εξηγεί αστρολόγος.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι έχουν λίγη ενέργεια για να δώσουν προσοχή στα συναισθήματα, ειδικά σε αυτά των άλλων ανθρώπων, με το ενδιαφέρον τους να επικεντρώνεται μόνο στη δουλειά.

«Διοχετεύουν την αποφασιστικότητά τους στην επίτευξη των φιλοδοξιών τους, κάτι που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται μεμονωμένοι μερικές φορές» σημειώνει αστρολόγος.

Δεδομένου ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της δομής, δυσκολεύονται να αφήσουν τους άλλους να πάρουν τον έλεγχο και μπορεί να είναι σκληροί αν δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικές πεταλούδες που πετάνε από ομάδα φίλων σε παρέα φίλων. Επειδή οι Δίδυμοι αγαπούν να μιλούν και θέλουν να συμμετέχουν σε κάθε συζήτηση, τείνουν να μιλούν χωρίς να σκέφτονται: «Μπορούν να πουν μερικά αρκετά άκαρδα πράγματα που δεν μπορούν να πάρουν πίσω ούτε θα ήθελαν».

Ζουν σε έναν κόσμο με τους δικούς τους κανόνες και πραγματικότητα. Στο μυαλό τους, αν κάτι δεν πάει καλά, το πρόβλημα είναι σε εσάς και όχι σε αυτούς.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ως πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, ο Κριός είναι ηγέτης. Συχνά είναι τόσο συγκεντρωμένοι στον εαυτό τους και στο πώς μπορούν να επιτύχουν καλύτερα τους στόχους τους που τα συναισθήματα των άλλων χάνονται.

Η Rebecca Schmidt , αστρολόγος στο Trust the Effing Process, λέει ότι ο Κριός είναι πολύ παθιασμένος και μπορεί να είναι «εγωιστής, παρορμητικός και αλαζονικός».

Κυβερνούνται επίσης από τον Άρη, τον πλανήτη της δράσης, οπότε είναι πιθανό να ξεκινήσουν μια μάχη μαζί σας χωρίς λόγο. «Δυσκολεύονται να συγκρατήσουν τα λόγια τους και μπορεί να είναι εντελώς κακοί», λέει.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός, ένα πολύπλοκο ζώδιο του νερού, είναι εξαιρετικά ψυχρός και κλειστός. Η σιωπή και ο σαρκασμός είναι κοινά όπλα στο οπλοστάσιό τους και δεν έχουν πρόβλημα να τα χρησιμοποιήσουν.

«Γνωστοί για το τσίμπημά τους, δεν θα ξεχάσουν ποτέ αν τους πρόδωσες και μπορεί να είναι εκδικητικοί και καταστροφικοί αν νιώσουν ότι είναι απαραίτητο», λέει η αστρολόγος.

Έχουν μια πιο ήπια συναισθηματική πλευρά που προορίζεται για τους πιο κοντινούς τους, αλλά ακόμη και σε μερικές από τις καλύτερες περιπτώσεις, οι Σκορπιοί «αισθάνονται τα πράγματα έντονα αλλά ιδιωτικά, κάνοντάς τα να φαίνονται απόμακροι», σημειώνει.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα επικριτικοί και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υποδείξουν τα ελαττώματα των άλλων. Δεν τους νοιάζει πόσο σκληρά προσπάθησες σε κάτι, αν δεν γινόταν με τον δικό τους τρόπο, είναι λάθος.

Βλέπουν τα πράγματα λογικά, ποτέ συναισθηματικά, κάτι που τους αφήνει ανίκανους να πάρουν «ορισμένες ενδείξεις» που σχετίζονται με το πώς νιώθει κάποιος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ