Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου: Δίδυμοι, μία κατάσταση έφτασε στο τέλος

Τι θα συμβεί σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 4 ζώδια που κερδίζουν στον έρωτα τον Μάρτιο – «Η ερωτική ιστορία τους ξαναγράφεται»

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, με τη σημερινή Σελήνη στον Υδροχόο, η προσοχή στρέφεται στις φιλίες σου. Ενώ μπορεί να έχεις έντονο ενδιαφέρον να χτίσεις νέες σχέσεις, ίσως χρειαστεί να πατήσεις φρένο. Η Σελήνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τον Δία, αποκαλύπτοντας καθυστερημένες ευκαιρίες και ανάπτυξη. Συμπέρασμα: προς το παρόν, δώσε έμφαση στις ανάγκες σου και φρόντισε να τακτοποιήσεις μερικά προσωπικά ζητήματα.

Ταύρος

Αποδίδεις σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή, Ταύρε, αλλά παρά τον ενθουσιασμό και τη δυναμικότητά σου, μπορεί να νιώθεις περιορισμένος σε προσωπικό επίπεδο. Αν νιώθεις σαν να έχεις κολλήσει, μην κατηγορείς αυτή τη φορά τον εαυτό σου. Μπορείς με ασφάλεια να το ρίξεις στη Σελήνη που είναι σε τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι και αυτό θα περάσει.

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 5 Μαρτίου: Ιχθύες, μπορεί να νιώθετε μοναξιά, αλλά δεν είστε μόνοι

Δίδυμοι

Μπορείς να μάθεις, να συλλογιστείς, να επανεξετάσεις πολλά πράγματα, αλλά έρχεται μια στιγμή που πρέπει να αναλάβεις δράση με βάση αυτά που συνειδητοποιείς. Το τέλος μιας κατάστασης είναι εδώ και ο τρόπος για να ξεφύγεις από αυτήν είναι να κάνεις αυτό που…πρέπει να κάνεις, αντί να φιλοσοφείς. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο βήμα για σένα, αλλά το πιο δύσκολο κομμάτι ενός ταξιδιού, τουλάχιστον για σήμερα, είναι η 1η μέρα.

Καρκίνος

Πρέπει να αποκαλύψεις ένα μυστικό; Τις περισσότερες φορές, το να πεις σε έναν φίλο τι σκέφτεσαι φαίνεται ακίνδυνο. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα συνοδεύεται από μια μικρή προειδοποίηση και ίσως κάποιες γκρίζες ζώνες. Η σύγκλιση της Σελήνης και του Δία υποδηλώνει ότι χρειάζεται σοφία. Ίσως είναι καλύτερο να κρατήσετε κάτι που θέλετε να πείτε για λίγο περισσότερο, οπότε επιδείξτε προσοχή.

Λέων

Η οικογένεια προέχει. Η δουλειά σας καλεί, αλλά ορισμένα πράγματα στο σπίτι μπορεί να χρειάζονται την προσοχή σου. Μπορείς να βρεις τρόπο να ολοκληρώσεις ό,τι χρειάζεται να γίνει στο γραφείο μέσω της τηλεργασίας. Αν έχεις την ευελιξία, ζήτησέ την. Λύσεις μπορούν να βρεθούν μέσω της τεχνολογίας. Εξέτασε το ενδεχόμενο χρήσης Zoom, βιντεοκλήσεων ή Facetime όταν είναι δυνατόν.

Παρθένος

Εστιάστε στην καλή υγεία. Η σημερινή Σελήνη και ο Δίας σας ενθαρρύνουν να κάνετε τα μικρά πράγματα που σας βοηθούν να παραμείνετε σε φόρμα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Κλείστε ραντεβού για τον ετήσιο έλεγχό σας. Κάντε την ευεξία προτεραιότητα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ζυγός

Μπορείς να βρεις μια συντόμευση για να εξοικονομήσεις χρόνο, αλλά ίσως χρειαστεί να την αναζητήσεις. “Υπάρχει εφαρμογή γι’ αυτό” όπως λέει και η παροιμία. Μπορεί να βρεις μια δημιουργική λύση που θα σου εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα μέσω του App Store στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σου. Αντί να κρατάς παρωχημένες μεθόδους, δες αν υπάρχει τρόπος να βελτιώσεις κάτι που κάνεις χειροκίνητα.

Σκορπιός

Σκορπιοί, θα χρειαστεί λίγη δουλειά για να τα βρείτε με τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Η συνεργασία ή η σύναψη επιχειρηματικής συμμαχίας θα απαιτήσει λίγη υπομονή και αποφασιστικότητα και από τη δική σας πλευρά. Όταν δυναμικές προσωπικότητες και λαμπροί, δημιουργικοί άνθρωποι συναντηθούν, μπορεί να υπάρξει μαγεία και τριβή. Οπότε δημιουργήστε αλλά να έχετε υπομονή με τη διαδικασία.

Τοξότης

Είσαι μεγάλος στοχαστής, και με τις σπουδαίες σκέψεις που κάνεις χρειάζεσαι και ξεκούραση, χρόνο για χαλάρωση και για να απολαύσεις την πιο απλή πλευρά της ζωής. Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι ένα υπέροχο δώρο αν βρεις τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στη στοχαστική σκέψη και την ανεμελιά. Σκέψου να τελειώσεις μια γεμάτη ημέρα στη δουλειά με μια ωραία ταινία ή σειρά που θα σε κάνει να γελάσεις με την καρδιά σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να αγοράζετε και να πουλάτε κρυπτονομίσματα ή να αγοράζετε αντικείμενα online που πιστεύετε ότι θα διατηρήσουν ή θα αυξήσουν την αξία τους. Ωστόσο, η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον Δία υποδηλώνει την ανάγκη προσοχής στις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Εάν δεν έχετε ενεργοποιημένη τη 2η φάση ελέγχου ταυτότητας για τις αγορές σας, σκεφτείτε να την ενεργοποιήσετε.

Υδροχόος

Το «γνώθι σαυτόν» είναι μια από τις καλύτερες συμβουλές που μπορείς να ακολουθήσεις σήμερα. Ίσως έχεις καλοπροαίρετους φίλους ή συγγενείς που θα ήθελαν να αλλάξεις. Ωστόσο, μπορεί να μην βλέπεις μια κατάσταση με τον ίδιο τρόπο. Μπορείς να λάβεις καλές συμβουλές από κάποιον και να τις εφαρμόσεις όπου το κρίνεις κατάλληλο, αλλά υπάρχει επίσης κάτι που πρέπει να ειπωθεί για την ευγενική απόρριψη της καθοδήγησης κάποιου.

Ιχθύες

Δεν πειράζει να διαγράψεις φωτογραφίες στο κινητό σου από παλιά γεγονότα. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα κρυφό άλμπουμ αν δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η να απομακρύνεις οριστικά όλες τις αναμνήσεις σου. Το πρώτο βήμα για το πλήρες κλείσιμο ενός κεφαλαίου είναι να δώσεις στον εαυτό σου την άδεια να κόψεις τελείως τους δεσμούς.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ