Τα ζώδια σήμερα, 9 Απριλίου: Δίδυμοι, κάποιος μπορεί να σας «μαχαιρώσει» πισώπλατα

Τι θα συμβεί σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα δουν εκπλήξεις στην ερωτική ζωή τους

Κριός

Ήρθε η ώρα να κάνετε έναν απολογισμό όσων έχετε και ίσως ακόμη και όσων δεν χρειάζεστε για να πάρετε χρήματα πίσω και να τα ξοδέψετε σε άλλα πράγματα.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων και της προσωπικής ιδιοκτησίας. Αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξετε το σπίτι σας και να εξετάσετε πραγματικά τα αντικείμενα που διαθέτετε και τα οποία θεωρείτε περιττά. Οτιδήποτε δεν χρειάζεστε μπορείτε να το χαρίσετε ή να το πουλήσετε.

Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα έχουν τύχη και ευημερία μέχρι το τέλος Απριλίου

Ταύρος

Τι θα ήθελες για να βελτιώσεις, Ταύρε; Πάντα υπάρχει περιθώριο να κάνεις κάτι που βελτιώνει τη ζωή σου, οπότε αν έχεις έναν στόχο να βάλεις, τότε κάνε το. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σου, Ταύρε, ενεργοποιώντας τον ηλιακό οίκο του εαυτού σου.

Ίσως θα θέλατε να αρχίσετε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που βελτιώνει την απόδοση σας στην εργασία. Σκεφτείτε να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο ή να επιστρέψετε σε μια καθημερινή πνευματική πρακτική.

Η ένοχη απόλαυση για κάθε ένα από τα 12 ζώδια – «Αυτό είναι που λαχταράτε κρυφά»

Δίδυμοι

Λοιπόν, υπάρχουν κακοί ηθοποιοί εκεί έξω και κάποιος που εμπιστεύεστε μπορεί να σας «μαχαιρώσει» πισώπλατα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών.

Αν έχετε έναν γνήσιο φίλο μην ανησυχείτε. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα εκτεθούν όλοι και θα καταλάβετε ποιος είναι.

Καρκίνος

Οι φίλοι κάνουν τον κόσμο καλύτερο και λατρεύετε να κάνετε καινούργιους φίλους. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των φιλικών σχέσεων στην εργασία.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αρχίσετε να κοινωνικοποιείστε περισσότερο. Αντί να κλείνεστε στον ήσυχο χώρο σας, βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας.

Πηγαίνετε σε συγκεντρώσεις, εράνους ή εκδηλώσεις που μαζεύουν χρήματα για καλό σκοπό. Αν δεν υπάρχει τίποτα στο ραντάρ σας αυτή τη στιγμή, ελέγξτε αν υπάρχει κάτι στην κοινότητά σας στο Facebook ή στο LinkedIn.

Λέων

Είναι υπέροχο όταν παίρνετε το «πράσινο φως» στη δουλειά σας για να κάνετε αίτηση για προαγωγή ή ακόμη και αύξηση. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας, γεγονός που σας δίνει μια μικρή επαγγελματική ώθηση.

Αν κάνετε αίτηση για δουλειά σε διάφορους χώρους, οι επόμενες δύο ημέρες θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα τυχερές και να πάτε σε μία συνέντευξη όπου τελικά θα σας προσφέρουν εργασία. Αρχίστε να στέλνετε το βιογραφικό σας για θέσεις που επιθυμείτε.

Παρθένος

Μάζεψε τις βαλίτσες σου, Παρθένε. Θα πας σε πολλά μέρη. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της εκπαίδευσης και των μακρινών ταξιδιών.

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ένα οδοιπορικό σε όλη τη χώρα ή να σχεδιάσετε ένα τέτοιο ταξίδι. Αν λαμβάνετε προσφορές χαμηλού κόστους αεροπορικών εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αφιερώστε λίγο χρόνο για να το ερευνήσετε.

Μπορεί να βρείτε μια προσφορά που δεν μπορείτε να προσπεράσετε και να θέλετε να αγοράσετε ένα εισιτήριο.

Ζυγός

Δεν θα ήταν ωραίο να βρείτε κάποια χρήματα σε μια τσέπη ενώ πλένετε τα ρούχα σας σήμερα; Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των πόρων και των μυστικών.

Μπορεί να κερδίσετε ένα μικρό εισόδημα από μια πηγή που συνήθως δεν θα σκεφτόσασταν τώρα που χρειάζεστε οικονομική βοήθεια.

Αυτή είναι μια εξαιρετική μέρα για να κάνετε αίτηση για δάνειο ή να ζητήσετε από έναν φίλο να σας βοηθήσει να κάνετε κάτι που προτιμάτε να μην το γνωρίζουν άλλοι.

Σκορπιός

Είστε κάποιος που δίνει μια υπόσχεση και την τηρεί, και ίσως αποφασίσετε να τα δώσετε όλα σε ένα πρόσωπο, έναν συνεργάτη ή μια επαγγελματική προσπάθεια. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων.

Αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε ένα σημαντικό έργο για το οποίο είστε παθιασμένοι και αποφασισμένοι να το ολοκληρώσετε.

Τοξότης

Η ζωή μπορεί να μοιάζει λίγο βαρετή, αλλά τον τελευταίο καιρό παραμένετε απασχολημένοι. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της ρουτίνας, και ίσως ήρθε η ώρα να ταρακουνήσετε λίγο τα πράγματα και να κάνετε κάτι καινούργιο.

Δεν χρειάζεται να τα αλλάξετε όλα με τη μία. Ίσως να βγαίνετε έξω κάθε τόσο ή να προσκαλείτε κόσμο στο σπίτι για επιτραπέζια παιχνίδια και πίτσα.

Αιγόκερως

Είναι μια τόσο υπέροχη στιγμή για να εξερευνήσετε όλα τα διασκεδαστικά πράγματα που προσπερνάτε λόγω εργασίας ή άλλων υποχρεώσεων. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας και του παιχνιδιού.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε ένα πράγμα που πάντα θέλατε να κάνετε. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, διασκεδάστε!

Υδροχόος

Αυτή είναι μια θαυμάσια στιγμή για να πατήσετε πόδι και να μην πάτε πουθενά αυτή την εβδομάδα.

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού, γεγονός που σας δίνει μια απίστευτη ευκαιρία να συνδεθείτε με την οικογένεια με ουσιαστικό και πρακτικό τρόπο.

Ξεκινήστε μια διασκεδαστική ομαδική συνομιλία για να συμμετέχουν όλοι και να προσθέσουν φωτογραφίες. Μια ομαδική οικογενειακή συνομιλία μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική.

Ιχθύες

Γράψτε τα email σας σήμερα. Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, ενεργοποιώντας τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας.

Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δημιουργήσετε πρότυπες απαντήσεις για πελάτες που κάνουν παρόμοιες ερωτήσεις κάθε μέρα ή να ενημερώσετε τον χαιρετισμό σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τις απαντήσεις που δίνονται αυτόματα όταν είστε εκτός πόλης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ