Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα έχουν τύχη και ευημερία μέχρι το τέλος Απριλίου

Ο Απρίλιος 2024 είναι ένας μήνας γεμάτος δυνατότητες για να ονειρευτείτε και να δημιουργήσετε το μέλλον που επιθυμείτε. Βεβαίως υπάρχουν τρία συγκεκριμένα ζώδια που θα ευνοηθούν ιδιαίτερα και θα έχουν τύχη και ευημερία μετά την ολική έκλειψη Ηλίου, σήμερα 8 Απριλίου.

Η ένοχη απόλαυση για κάθε ένα από τα 12 ζώδια – «Αυτό είναι που λαχταράτε κρυφά»

Κάθε άνθρωπος, ανεξάρτητα από τον τόπο γέννησης ή την εξωτερική εμφάνιση, ονειρεύεται να έχει ένα λαμπρό μέλλον. Η αστρολογική ενέργεια του Απριλίου 2024 επικεντρώνεται στο να κρατήσετε αυτό το όνειρο ζωντανό, να προχωρήσετε με δύναμη και πεποίθηση και να αλλάξετε τον κόσμο σας για πάντα.

Είστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη σπουδαία ενέργεια; Παρότι τρία ζώδια – Ιχθύες, Καρκίνος και Υδροχόος – θα έχουν εύνοια τον Απρίλιο υπό αυτή την αστρολογική επιρροή, τα υπόλοιπα ζώδια καλούνται επίσης να είναι γενναία και τολμηρά!

4 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι – Φροντίζουν πολύ το ταίρι τους

Ο μήνας ξεκίνησε με την όμορφη αστρολογική διέλευση της Αφροδίτης στον Κριό στις 5 Απριλίου, που φέρνει αυτοπεποίθηση και τολμηρές κινήσεις για τα ζώδια. Ίσως όμως να νιώσατε ένα μικρό εμπόδιο στα σχέδιά σας, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στον Κριό που ξεκίνησε την 1η Απριλίου και δεν θα τελειώσει πριν από τις 25 Απριλίου. Εφόσον εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας και συνομιλείτε με τον εαυτό σας κάθε φορά που νιώθετε ανασφαλείς, θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε την ανάδρομη πορεία.

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου έχουμε ολική έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Οι εκλείψεις σηματοδοτούν σημαντικές αλλαγές στην εξέλιξή μας. Κάθε ζώδιο υφίσταται τεράστια αλλαγή κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ηλίου στον Κριό. Αλλά τρία ζώδια θα ευνοηθούν λόγω αυτής της ενέργειας.

Έχουμε άλλη μια σημαντική διέλευση που συμβαίνει το δεύτερο μισό του Απριλίου, όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου. Αυτή η περίοδος θα φέρει τύχη και ευημερία σε όλους όσους πιστεύουν στη μαγεία των σταθερών νικών.

Έκλειψη Ηλίου: 3 ζώδια που θα έχουν τύχη για τον υπόλοιπο Απρίλιο

  • Ιχθύες
  • Καρκίνος
  • Υδροχόος

Τα ζώδια που θα έχουν τύχη και ευημερία για τον υπόλοιπο Απρίλιο 2024

Ιχθύες

Ιχθύες, ο μήνας Απρίλιος θα έχει να κάνει με την απελευθέρωση της εσωτερικής σας δύναμης και την αναγνώριση των δυνατοτήτων σας. Μπορεί να είστε και εσείς πιο εσωστρεφείς από το συνηθισμένο, αλλά είναι για καλό λόγο. Η διαίσθησή σας θα σας καθοδηγήσει σε αποφάσεις και ενέργειες που θα σας βοηθήσουν να εκμεταλλευτείτε την κοσμική εύνοια.

Με τον Κρόνο και τον Άρη στους Ιχθύες να εμφανίζονται ως οι κοσμικοί σας ευεργέτες στο πρώτο εξάμηνο, αν βάλετε κάτι στο μυαλό σας, θα εκπλαγείτε με το πόσα μπορείτε να καταφέρετε. Η  ιδιοφυΐα σας θα λάμψει όσο ποτέ άλλοτε!

Επίσης, τονίζεται η σχέση του Ποσειδώνα στους Ιχθύες με την πρόοδο της διερχόμενης Σελήνης από τον Καρκίνο στον Ζυγό. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν οι αισθήσεις σας βρίσκονται σε εγρήγορση σε υπερβολικό βαθμό, αυτόν τον μήνα όταν πρόκειται για ψέματα, χειραγώγηση και την ικανότητά σας να διαβάζετε πίσω από τις γραμμές. Ο Ποσειδώνας έρχεται σε σύνοδο με τον Άρη στους Ιχθύες τις τελευταίες ημέρες του μήνα, κάτι που θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για επιτυχίες και τον επόμενο μήνα.

Καρκίνος

“Αργά και σταθερά κερδίζεις τον αγώνα.” Κάντε αυτή τη φράση μότο σας τον Απρίλιο! Η κοσμική ενέργεια σας ευνοεί πολύ αυτή τη στιγμή. Πρέπει να αφήσετε τη μαγεία να αναπτυχθεί σταδιακά, ώστε να σας αγκαλιάσει ομαλά και όμορφα. Η υπερβολική ταχύτητα αυτή τη στιγμή θα σας κάνει να χάσετε σημαντικές πληροφορίες ή έξυπνες κινήσεις που θα μπορούσατε να κάνετε.

Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό είναι ο κοσμικός ευεργέτης σας στο πρώτο μισό του μήνα. Έτσι, η εστίαση σίγουρα θα πρέπει να είναι σε όλα τα πράγματα που αγαπάτε που σας κάνουν να νιώθετε αυτοπεποίθηση και σας βοηθούν να κατανοήσετε τον πραγματικό σας εαυτό. Αυτό θα ισχύει για ρομαντικές σχέσεις, επιλογές σταδιοδρομίας, αγαπημένα αθλήματα και πολλά άλλα! Αφήστε την καρδιά σας να βγει μπροστά και να σας καθοδηγήσει.

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 23 Απριλίου θα είναι επίσης μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για εσάς. Όσοι από εσάς θέλετε να ανεβείτε επίπεδο, θα βρείτε την ευκαιρία σας τότε. Άλλοι θα αναγνωρίσουν τους τομείς της ζωής που χρειάζονται να φροντίσετε για να αντιμετωπίσετε την τοξικότητα. Ενθαρρύνεστε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού σας και των κινήτρων σας αυτή την εποχή και να μην ενδίδετε σε ανθρώπους που φαίνονται ευχάριστοι αλλά μπορεί κάτι να κρύβουν. Η εύνοια που δέχεστε μπορεί να ωφελήσει κάποιον άλλον με αυτόν τον τρόπο.

Υδροχόος

Υδροχόε, ετοιμαστείτε για μια εξαιρετική περίοδο τον Απρίλιο! Αυτός ο μήνας θα σας δείξει ποιοι είστε και θα σας βοηθήσει να χτίσετε τον εαυτό σας στο ιδανικό σας μέλλον. Είστε έτοιμοι να είστε τόσο συμβατικοί ή αντίθετοι όσο θέλετε να είστε; Είναι μια ενέργεια «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» που θα έχει απολύτως νόημα καθώς ο μήνας αποκαλύπτει όλα τα μυστήρια της.

Με τον Άρη και τον Κρόνο στους Ιχθύες να εμφανίζονται ως οι κοσμικοί σας ευεργέτες αυτόν τον μήνα, ενθαρρύνεστε να σκεφτείτε έξω από το κουτί, ενώ έχετε επίγνωση των φυσικών σας προκαταλήψεων και της επακόλουθης γνωστικής ασυμφωνίας. Μερικές φορές, ακόμη και οι πιο αντισυμβατικοί άνθρωποι έχουν εξαρτημένες πεποιθήσεις που κρύβονται στο υποσυνείδητό τους. Ξεριζώστε τα και θα ανακαλύψετε πόσα χάσατε μόνο και μόνο λόγω των πεποιθήσεων κάποιου άλλου που μπήκαν στον ψυχισμό σας.

Η ολική έκλειψη Ηλίου θα σας βοηθήσει να ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο όλο τον υπόλοιπο μήνα. Απλά να γνωρίζετε ότι ο Ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει τα σχέδιά σας ή να επιβραδύνει λίγο τη διαδικασία σας. Αρκεί να μην χάσεις την υπομονή σου και να έχεις το κεφάλι σου ίσιο, θα δεις απίστευτη αφθονία.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ