Απάτησε εν αγνοία της τον άνδρα της με τον ετεροθαλή αδελφό του – «Αυτό που ανακάλυψα με σόκαρε»

Γυναίκα απάτησε εν αγνοία της τον σύζυγό της με τον ετεροθαλή αδελφό του αλλά ανακάλυψε ότι άνδρας της ζούσε μία διπλή ζωή.

Ο σύζυγος και η αδελφή της φιλήθηκαν ένα βράδυ που ήταν μεθυσμένοι – «Μου είπε ότι δεν το θεωρεί απιστία – Είμαι σε σοκ»

H απόσταση σ’ ένα ζευγάρι μπορεί να οδηγήσει στην απιστία. Η TikToker @vickinosecret ομολόγησε δημόσια  την απιστία της στο διαδίκτυο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν το χειρότερο που συνέβη.

“Ανακάλυψα ότι ήταν ετεροθαλής αδελφός του”

Η γυναίκα ανακάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίον απάτησε τον σύζυγό της είναι ο ετεροθαλής αδελφός του και ο δεσμός τους την οδήγησε στην ανακάλυψη ότι ο άνδρας της έχει και μία δεύτερη οικογένεια. Το κερασάκι στην τούρτα, είναι το γεγονός ότι η γυναίκα είναι έγκυος.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Με τον άνδρα της, είναι παντρεμένοι εδώ και οκτώ χρόνια και έχουν και παιδιά. Ο άνδρας της πηγαίνει μακρινά ταξίδια και για περίπου δύο  χρόνια έλειπε συνεχόμενα. Επιστρέφει στο σπίτι τρεις φορές τον χρόνο, και μένει για δύο με τρεις εβδομάδες.

Λόγω της παρατεταμένης απουσίας του συζύγου της, η γυναίκα αισθάνεται μόνη, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν εξωσυζυγικό δεσμό με κάποιον άλλον άνδρα. Όλα ξεκίνησαν ένα βράδυ, που βγήκε σ’ ένα μπαρ. Εκεί γνώρισε κάποιον και έκαναν σεξ. Το one-night-stand κατέληξε όμως να γίνεται σχεδόν κάθε βράδυ. Η σχέση τους ήταν καθαρά σεξουαλική, έτσι δεν την ενδιέφερε να γνωρίσει καλύτερα τον άνδρα τον οποίο συναντούσε. Η ιστορία αυτή, κρατάει εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ενώ στις αρχές της σχέσης τους πήγαιναν σε ξενοδοχεία, πλέον συναντιούνται στο σπίτι του.

H απροσδόκητη αντίδραση ενός άνδρα όταν έμαθε την απιστία της συζύγου του – «Μου είπε να συνεχίσω»

“Ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος και αποκλείεται να είναι του άνδρα μου”

Πρόσφατα, η γυναίκα ανακάλυψε ότι είναι έγκυος και αποκλείεται το παιδί να είναι του άνδρα της, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό.

Έτσι, η γυναίκα αποφάσισε να πάει στο σπίτι του να πει για την εγκυμοσύνη. Όταν μπήκε μέσα, είδε στον τοίχο κάποιες φωτογραφίες και ήταν η πρώτη φορά που μπόρεσε να τις παρατηρήσει.

“Είδα τον άνδρα μου στις οικογενειακές φωτογραφίες του εραστή μου”

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, αναγνώρισε και μία φωτογραφία του συζύγου της. Έμεινε έκπληκτη και προσπαθούσε να βρει τρόπο να τον ρωτήσει τη δουλειά είχε εκεί μία φωτογραφία του άνδρα της.

“Ο άνδρας μου έχει και μία άλλη οικογένεια στο εξωτερικό”

Αφού είδαν μία ταινία, η γυναίκα πλησίασε τη φωτογραφία στον τοίχο και άρχισε να ρωτάει για τον κάθε ένα στη φωτογραφία, αντί να ρωτήσει μόνο για τον άνδρα της και κινήσει υποψίες. Ο άνδρας, δείχνοντας τον σύζυγό της, της εξήγησε ότι αυτός είναι ο ετεροθαλής αδελφός του. Η γυναίκα έμεινε άναυδη, αφού ο  επί οκτώ χρόνια σύζυγός της, δεν της είχε μιλήσει ποτέ για αδελφό. Ο άνδρας εξήγησε ότι με τον αδελφό του είχαν  στενή σχέση, αλλά δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη γυναίκα του γιατί έμεναν μαζί στο εξωτερικό.

Στη συνέχεια, της είπε ότι είχαν και δύο παιδιά. Μάλιστα, της έδειξε μία φωτογραφία, με μία γυναίκα και δύο παιδιά-που έμοιαζαν πολύ με τα δικά της.

Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι του εραστή της χωρίς να πει κουβέντα, ούτε για τον σύζυγο ούτε για την εγκυμοσύνη και τώρα νιώθει πιο μπερδεμένη από ποτέ.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ