Απάτησε τον σύζυγό της 8 φορές και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να το κρύψει – «Νιώθω όπως ο παθιασμένος καπνιστής»

Η απιστία στον γάμο ή τη σχέση, συχνά προμηνύει το τέλος της αφού,  μαρτυρά ότι τα πράγματα μέσα στη σχέση, αν μη τι άλλο δεν ευδοκιμούν. Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι ή εκείνες που, ακόμη και μετά την απιστία, θα επανέλθουν στη σχέση τους σαν να μην συνέβη ποτέ. Υπάρχουν και άλλοι, που εκτός απ’ το ότι θα γυρίσουν κανονικά στη σχέση και θα «θάψουν» την απιστία, θέλοντας να διατηρήσουν το δεσμό τους, θα επαναλάβουν την απιστία. Μία γυναίκα εξηγεί πώς κατάφερε να κρύψει όχι ένα, αλλά οκτώ περιστατικά απιστίας από τον άνδρα της.

Ανακάλυψε την απιστία του συζύγου της μέσω εφαρμογής για τρέξιμο – «Έγινα ντετέκτιβ»

Η ιστορία της

Χάνω το μυαλό μου από επιθυμία κάθε φορά που ο Simon, ο εραστής μου, ψιθυρίζει τ’ όνομά μου στο αυτί μου, λέγοντάς μου πόσο με θέλει και με ποθεί. Στο σπίτι, κάθε φορά που φωνάζουν τ’ όνομά μου είναι επειδή κάτι έχει γίνει. Τις περισσότερες φορές ο άνδρας μου, ο Andrew, έχει χάσει  μία κάλτσα απ’ το ζευγάρι, ή η έφηβη  κόρη μου θα θέλει να την πάω στο σχολείο επειδή έχασε το σχολικό.

Με άλλα λόγια, ζω την καθημερινή, βαρετή, οικογενειακή ζωή της συζύγου που μπορεί να σκοτώσει το ερωτικό πάθος κάθε γυναίκας

«Έχω μέσα μου και τις  δυο διαμετρικά αντίθετες πλευρές: της αφοσιωμένης συζύγου και μητέρας που λατρεύει την οικογένειά της, και εκείνη της σεξουαλικά αχόρταγης γυναίκας που είναι εξαρτημένη στο ρίγος που νιώθεις όταν κάνεις σεξ με κάποιον για πρώτη φορά», αναφέρει.

Ένας άνδρας εξομολογείται: «H απιστία με κάνει να θέλω την γυναίκα μου περισσότερο»

“Νιώθω σαν τον παθιασμένο καπνιστή”

Με τον Andrew, τον άνδρα της, είναι παντρεμένη εδώ και 20 χρόνια και τον έχει απατήσει, όπως λέει, 8 φορές μέσα στα 14 τελευταία χρόνια. «Απ’ όσο ξέρω, ο άνδρας μου δεν έχει ιδέα. Ευτυχώς δηλαδή επειδή, όσο και αν τον αγαπώ και θέλω να είμαι μαζί του, είμαι εξίσου εξαρτημένη απ’ το παράνομο σεξ. Νιώθω όπως ο παθιασμένος καπνιστής που, κάθε φορά που ορκίζεται ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο του τσιγάρο, έτσι και εγώ. Κάθε φορά που καταλήγω στο κρεβάτι με κάποιον νέο εραστή, υπόσχομαι ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά. Ποτέ δεν είναι.

Κάποια στιγμή, διάβασα στην εφημερίδα την ιστορία ενός κατά συρροή άπιστου συζύγου που έλεγε ότι η έλλειψη σεξουαλικού ενδιαφέροντος απ’ τη γυναίκα του, μετά τον ερχομό των παιδιών τους, τον έσπρωχνε στην αγκαλιά άλλων γυναικών. Ο άνδρας αυτός παραπονιόταν ότι η ανατροφή των παιδιών είναι βαρετή, ότι καταφέρνει να είναι συνεπής με τις δουλειές του σπιτιού μόνο όταν αποζημιώνεται με μία καλή σεξουαλική ζωή. Λέει ότι η γυναίκα του δεν είναι πρόθυμη να κάνουν σεξ, ότι δεν τον προσέχει και, εν τέλει, ισχυρίζεται ότι το φταίξιμο για τις απιστίες του είναι δικό της».

Ένα τατουάζ «πρόδωσε» την απιστία του συζύγου της – «Αυτό που έμαθα στη συνέχεια ήταν χειρότερο, δεν μπορούσα να τον συγχωρήσω»
Romantic Happy couple in bed enjoying sensual foreplay.

“Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη των πράξεών μου”

«Μόνο ένας άνδρας θα έριχνε την ευθύνη των εγωιστικών του πράξεων στους ανθρώπους που μπορεί να πληγώσει περισσότερο, αν οι απιστίες έρθουν στο φως-στην προκειμένη περίπτωση, στην οικογένειά του. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα διαβάζοντας την ιστορία ήταν «και οι γυναίκες απιστούν». Άλλωστε, είναι απαραίτητη μία δόση ενθουσιασμού ώστε ν’ αποφορτιστεί κανείς απ’ το βάρος της οικογενειακής ρουτίνας.

Εγώ όμως, αναλαμβάνω όλη την ευθύνη για τις απιστίες μου. Απολαμβάνω τη σεξουαλική ζωή με τον άνδρα μου, με τον οποίο συνήθως συνευρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα, αρκετή για να νιώσουμε εγγύτητα. Σε σχέση με τους συνομήλικους φίλους μας -είμαστε και οι δύο 44-, είμαστε πολύ καλύτερα. Επίσης, με τον άνδρα μου, ο οποίος είναι ηλεκτρολόγος, έχουμε στενό συναισθηματικό δέσιμο», τονίζει

“Ούτε οι ενοχές μπορούν να με σταματήσουν”

«Ακόμη όμως και αν ο γάμος μας ήταν απόμακρος και έλειπε απ’ αυτόν η σεξουαλική επαφή, πάλι δεν θα κατηγορούσα κανέναν για τα παραστρατήματά μου. Οι απιστίες μου είναι μία συνειδητή επιλογή που κάνω, παρόλο που ξέρω ότι, αν τυχόν το μάθει η κόρη μου, η οποία είναι 18 ετών, θα καταρρεύσει συναισθηματικά. Αν και αισθάνομαι ενοχές, δεν είναι αρκετό ώστε  να σταματήσω.

Πηγαίνω με άλλους άνδρες αποκλειστικά για τo ρίγος της έξαψης που νιώθω στην κατά τ’ άλλα συμβατική και γενικά ήρεμη ζωή μου. Όταν ο εραστής μου, μου λέει πόσο με θέλει, κανείς μας δεν σκέφτεται τ’ άπλυτα ρούχα.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ν’ αφήσω τον άνδρα μου, αλλά η ιδέα ότι θα κοιμάμαι αποκλειστικά μαζί του, για το υπόλοιπο της ζωής μου, μού προκαλεί κατάθλιψη. Νιώθω ενοχές αλλά όχι τόσο ώστε να σταματήσω τις απιστίες», περιγράφει.

“Δεν ήμουν πάντα τόσο προσεκτική όσο είμαι τώρα”

«Μέχρι τώρα, ο άνδρας μου (απ’ όσο γνωρίζω) δεν ξέρει για τις προδοσίες  μου, αν και κάποια στιγμή, το 2008, και όταν η κόρη μας ήταν τεσσάρων χρόνων, πρέπει να είχε κάποιες υπόνοιες για μία απιστία μου. Όπως είναι πολύ συνηθισμένο, πήγα μ’ έναν νεότερο άνδρα που είχα γνωρίσει στο γυμναστήριο της γειτονιάς. Ήμουν 30 ετών τότε και ο Mark, o εραστής μου, 23. Η κόρη μου ξεκινούσε το σχολείο και εγώ είχα επιστρέψει κανονικά στη δουλειά.

Μετά από τέσσερα χρόνια στα οποία είχα αμελήσει την καριέρα μου, η επιστροφή στη δουλειά με ώθησε να βάλω σε προτεραιότητα τις ανάγκες μου. Μαζί με τη δουλειά, άρχισα να φροντίζω το σώμα μου και πήγα στο γυμναστήριο, με την ελπίδα ότι θ’ αναζωπυρώσω τη σεξουαλική ζωή με τον άνδρα μου, η οποία, μετά τον ερχομό του παιδιού, περνούσε από ύφεση. Τι ειρωνεία», παραδέχεται η γυναίκα

“Βελτιώθηκε η αυτοπεποίθησή μου”

Όπως λέει, η γυμναστική αναμφίβολα βελτίωσε την αυτοπεποίθησή της, αλλά αυτό «οφειλόταν κυρίως στην προσοχή που έπαιρνα από τους γοητευτικούς άνδρες που γυμνάζονταν μαζί μου». «Όταν έκανα σεξ με τον άνδρα μου, φανταζόμουν ότι είμαι μ’ έναν από αυτούς, κάτι που αναζωογόνησε τη σεξουαλική μας ζωή, αλλά όχι όπως το είχα σχεδιάσει.  Όταν ο Mark, απ’ το γυμναστήριο, πέρασε από το απλό φλερτ στο να μου ζητήσει να βγούμε για ποτό, ούτε εγώ η ίδια δεν πίστευα πόσο γρήγορα το δέχτηκα. Δεν σκέφτηκα καν τον άνδρα μου ή το πως θα ένιωθε. Ήταν κάτι εντελώς ξεχωριστό απ’ την κοινή, συζυγική μας ζωή». 

Μία αποκλειστικά σεξουαλική σχέση

«Είπα στον Mark ότι είμαι παντρεμένη και εκείνος μου είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει αφού το μόνο που ήθελε, ήταν η χαρά του σεξ χωρίς καμία δέσμευση.

Το σεξ με τον 23χρονο Mark με έκανε να νιώθω νέα και ξέγνοιαστη. Ήμουν τόσο απορροφημένη στην οικογενειακή μου ζωή που είχα ξεχάσει πόσο συναρπαστική μπορεί να είναι η ζωή εκτός σπιτιού. Ζητούσα απ’ τον άνδρα μου να πάρει την κόρη μας απ’ την μητέρα μου, χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία ότι θα δουλεύω μέχρι αργά και πήγαινα στο σπίτι του Mark.

Άμαθη στην απιστία, τότε δεν ήμουν τόσο προσεκτική όσο είμαι τώρα. Αντί να σβήνω τα -όλο υπονοούμενα- μηνύματα του Mark αυτοστιγμεί, τα άφηνα. Τότε τα κινητά δεν κλείδωναν αυτόματα, ούτε είχαν αναγνώριση με δαχτυλικό αποτύπωμα.

Ένα απόγευμα, αφού είχα ήδη πέντε εβδομάδες που βρισκόμουν με τον Mark, κάποια στιγμή άναψε η οθόνη του κινητού που ήταν στον πάγκο της κουζίνας και εμφανίστηκε το μήνυμα του Mark. Ο άντρας μου πήρε το κινητό και με ρώτησε «ποιος είναι ο Mark;». Η φωνή του είχε μία ένταση που μου πάγωσε το αίμα».

pressfoto / FreePik
Hands of female and male lying on bed

Ένιωσα μία ακαταμάχητη έλξη για τη σεξουαλική διέγερση

«Για καλή μου τύχη, το μήνυμα ήταν ουδέτερο, ο Mark ρωτούσε αν το γυμναστήριο θα είναι κλειστό για το τριήμερο. Όμως ο Andrew είχε αναστατωθεί.

Προσπάθησα να παραμείνω ψύχραιμη, λέγοντας ότι ο Mark είναι παλιός φίλος με τον οποίον έτυχε να πηγαίνουμε στο ίδιο γυμναστήριο. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα. Ευτυχώς, το κινητό χτύπησε και με καλούσαν από τη δουλειά, και έτσι κατάφερα να το πάρω απ’ τα χέρια του άνδρα μου προτού αρχίσει να ψάχνει τα προηγούμενα, πιο πονηρά μηνύματα, τα οποία θ’ αποκάλυπταν την απιστία μου» προσθέτει.

“Ορκίστηκα να μην το ξανακάνω”

«Μέσα στον πανικό μου, και έχοντας συνειδητοποιήσει ότι αυτό που έκανα βάζει σε κίνδυνο την οικογενειακή μου ζωή, το έληξα με τον Mark την επόμενη κιόλας ημέρα. Έφυγα και από το γυμναστήριο, και ορκίστηκα να μην το ξανακάνω ποτέ.   Επί έναν ολόκληρο χρόνο, ήμουν τόσο ανακουφισμένη που δεν κοιτούσα δεξιά-αριστερά κανέναν άλλο άνδρα. Είχα καταλάβει πόσο απερίσκεπτα και ανόητα είχα φερθεί.

Ένα βράδυ όμως, σε μία έξοδο με φίλες, γνώρισα τον James. Τα βλέμματά μας συναντήθηκαν σ’ ένα μπαρ γεμάτο από κόσμο και νιώσαμε αμέσως το ρίγος της αμοιβαίας έλξης. O ενθουσιασμός που ένιωσα μου ξύπνησε τις αναμνήσεις από το αχαλίνωτο πάθος που ένιωθα με τον Mark. Ένιωσα μία ακατανίκητη επιθυμία να ζήσω ξανά αυτή τη σεξουαλική ένταξη.

Ανταλλάξαμε τηλέφωνα στα κρυφά (δεν ήθελα οι φίλες απ’ τη δουλειά να καταλάβουν τίποτα) και κανονίσαμε να βρεθούμε λίγες μέρες αργότερα. Και σε αυτόν, είπα ότι είμαι παντρεμένη, με τη διαφορά ότι τώρα, εγώ ήμουν αυτή που ξεκαθάρισε ότι το μόνο που θέλω είναι σεξ χωρίς δεσμεύσεις.

Ο James-επίσης νεότερος-ήταν ενθουσιασμένος με την ιδέα, αλλά τρεις μήνες μετά μού είπε ότι είχε γνωρίσει μία γυναίκα στην ηλικία του ότι θέλει να κάνει κανονική σχέση μαζί της. Δεν με πείραξε, απλά ένιωσα ανακούφιση που ακόμη μία απιστία μου έληγε αναίμακτα και χωρίς να το πάρει κανείς είδηση. Πάλι, ορκίστηκα ότι δεν επρόκειτο να το ξανακάνω. Μέχρι την επόμενη φορά»

“Πολλές φορές δεν τους αποκαλύπτω το πραγματικό μου όνομα”

«Στη συνέχεια είχα δύο ακόμη εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ οι υπόλοιπες απιστίες μου ήταν σεξ μίας βραδιάς. Το μεγαλύτερο διάστημα χωρίς απιστίες κράτησε σχεδόν τρία χρόνια. Το μικρότερο, λίγους μήνες. Λόγω δουλειάς, ταξιδεύω συχνά, κάτι που κάνει τη συνεύρεσή μου με άγνωστους άνδρες, που γνωρίζω σε εκδηλώσεις ή στα ξενοδοχεία που μένω, πιο εύκολες. Πολλές φορές μάλιστα, δεν τους αποκαλύπτω το πραγματικό μου όνομα.

Εγώ δεν κάνω ποτέ την πρώτη κίνηση και οι μόνοι στους οποίους έχω εξομολογηθεί στις απιστίες μου είναι μερικές στενές φίλες. Το γεγονός ότι και αυτές έχουν απιστήσει-όχι κατά συρροή, όπως εγώ, κατευνάζει τις τύψεις μου. Δεν με κρίνουν, αλλά με προειδοποιούν ότι παίζω επικίνδυνα παιχνίδια», συνεχίζει στην περιγραφή της.

“Ο κίνδυνος με διεγείρει”

«Αυτό όμως είναι κομμάτι της γοητείας, ένας από τους λόγους που κάνει το παράνομο σεξ τόσο ξεχωριστό. Το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να το κάνω και όμως έχω καταφέρει να ξεφύγω τόσες φορές, που πλέον μού έγινε συνήθεια.

Όσο για τον Andrew, δεν ξέρω αν ποτέ μ’ έχει απατήσει, αλλά πως είναι δυνατόν να το μάθω; Αν έχει απιστήσει, τότε, ξέροντας από πρώτο χέρι πως είναι το σεξ εκτός γάμου, θα μπορούσα να τον συγχωρήσω και να προσπαθήσω να το ξεπεράσουμε. Δεν θα είχα το δικαίωμα να θυμώσω. Ποτέ δεν θέλησα ν’ αντικαταστήσω τον Andrew. Όλες οι ερωτοδουλειές μου ήταν είτε με μικρότερους, ή με παντρεμένους με παιδιά, δηλαδή καταστάσεις που απ’ την αρχή δεν μπορούσαν να προχωρήσουν παρακάτω», λέει.  

“Με την απιστία νιώθω ότι μετράω ως γυναίκα”

Όπως τονίζει, με την απιστία νιώθει ότι «μετράει». «Όταν νέοι και ελκυστικοί άνδρες με θέλουν  μόνο για το σεξ, με κάνουν να νιώθω ότι είμαι ακόμη ποθητή. Φέτος έληξε και  το μεγαλύτερο διάστημα αποχής απ’ την απιστία, τριών χρόνων, λόγω της πανδημίας. Είχα αρχίσει να πιστεύω ότι πλέον οι απιστίες μου ανήκουν στο παρελθόν, μέχρι που έξι μήνες πριν, γνώρισα στη δουλειά τον Simon. Νιώσαμε αμέσως τη σπίθα της αμοιβαίας έλξης».

«Ο Simon, στην ηλικία μου και παντρεμένος με δύο κόρες, είναι συνάδελφος και κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά σε διαφορετικό τμήμα, σ’ ένα γραφείο μερικά χιλιόμετρα απ’ τα κεντρικά. Μία φορά την εβδομάδα, εγώ δουλεύω εκτός γραφείου.

Ένα απόγευμα που τελείωνα τη δουλειά, ο Simon με πλησίασε και με ρώτησε αν είχα όρεξη για έναν ποτό μαζί του.  Η γυναίκα και οι κόρες του έλειπαν για λίγες μέρες. Καταλήξαμε στο κρεβάτι του ξενοδοχείου και σύντομα, μας έγινε συνήθεια.

Η εταιρεία κλείνει τα δωμάτια όπου μένω κάθε εβδομάδα, οπότε δεν είχα άγχος αν ο άνδρας μου έβρισκε κάποια απόδειξη. Δεν ξέρω τι λέει ο Simon στη δική του γυναίκα, δεν τον έχω ρωτήσει αλλά, όσο δεν τον παίρνει είδηση, δεν μ’ ενδιαφέρει». 

“Πλησιάζω την εμμηνόπαυση και φοβάμαι ότι η ζωή μου θα γίνει μονογαμική”

«Απ’ όλες τις εξωσυζυγικές μου σχέσεις, η σχέση μου με τον Simon είναι η ευκολότερη, ενώ ο ίδιος είναι εξαιρετική παρέα και καλός στο κρεβάτι-άλλωστε γι’  αυτό η σχέση κράτησε τόσο πολύ. Έχω όμως αρχίσει ν’ ανησυχώ επειδή, αν και ο Simon ζει μακριά, το γεγονός ότι είναι συνάδελφος μπορεί να τον φέρει πολύ κοντά μου, αναπάντεχα.

Έχουμε συμφωνήσει ότι η σχέση δεν πρόκειται να συνεχιστεί για πάντα και έχουμε συμφωνήσει ότι, ως συνάδελφοι, θα το χειριστούμε ώριμα. Προς το παρόν, απολαμβάνουμε τις εβδομαδιαίες μας συνευρέσεις, ξεφεύγοντας απ’ την πραγματικότητα. Πλησιάζω στην εμμηνόπαυση, κάτι που μπορεί να μειώσει τη λίμπιντό μου. Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν ο Simon θα είναι ο τελευταίος μου εραστής, πριν μπω σε έναν πιο ήρεμο και τίμιο τρόπο ζωής. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Προς το παρόν όμως, η σκέψη ότι δεν πρόκειται να κοιμηθώ με κάποιον άλλον για πρώτη φορά ξανά, η σκέψη ότι δεν θα ξανανιώσω άγριο πάθος, η σκέψη ότι θα κάνω σεξ μόνο με κάποιον που ξέρω εδώ και χρόνια, μού είναι ανυπόφορη. Προς το παρόν, όσο έχω τον Simon, ή κάποιον σαν αυτόν, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχώ» καταλήγει, αποκαλύπτοντας την ιστορία της.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ