MasterChef 2024 – Trailer 8/4: «Aν θέλουν να με καθαιρέσουν, μπορούν να το κάνουν άνετα» – Χαμός στη μπορντό μπριγάδα

Η ένταση στη μπορντό μπριγάδα συνεχώς αυξάνεται στο MasterChef. Κάποιοι από τους παίκτες της ομάδας, φαίνεται πως δεν θέλουν τον Γιάννη για αρχηγό τους πλέον και το κάνουν ξεκάθαρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες οι παίκτες της γκρι μπριγάδας καθαίρεσαν τον αρχηγό τους κατά την διάρκεια του συμβουλίου, κάτι που μπορεί να δούμε να γίνεται και στη μπορντό μπριγάδα.

Εξάλλου στο επεισόδιο της Παρασκευής (5/4), λίγο πριν από τη δοκιμασία αποχώρησης, η Χριστίνα ανακοίνωσε μπροστά στους κριτές και τους συμπαίκτες της ότι θέλει να γίνει ξανά αρχηγός της ομάδας.

«Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο για την ημέρα κι αν θα παραμείνω στον διαγωνισμό, αλλά θα προσπαθήσω να μείνω κι αν με εμπιστεύεται κι η μπριγάδα θέλω να ξαναγίνω αρχηγός της μπορντό μπριγάδας!», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια. Αυτό φυσικά δεν άρεσε στον Γιάννη, ο οποίος δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την θέση του αρχηγού.

Η Χριστίνα όμως, όπως βλέπουμε και στο trailer για το σημερινό επεισόδιο (8/4), θα εκφράσει ξανά την επιθυμία της να γίνει αρχηγός της ομάδας.

«Θα ήθελα να επιστρέψω ξανά στην θέση μου», τονίζει η παίκτρια.

Από την άλλη ο Γιάννης δηλώνει: «Δεν θα παραιτηθώ! Τους είπα αν θέλουν να με καθαιρέσουν, μπορούν να το κάνουν άνετα».

Δείτε το trailer

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ