Τα ζώδια σήμερα, 22 Μαρτίου: Παρθένοι, αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε

Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024; Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα.

Τα 6 πιο στενόμυαλα ζώδια – Δεν μπορούν ποτέ να δεχθούν τις απόψεις σου

Κριός

Ήρθε η ώρα να δώσετε προτεραιότητα στη σωματική και συναισθηματική σας υγεία. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της ευεξίας. Είναι η ιδανική μέρα για να προγραμματίσετε μια ενημερωτική συνάντηση με έναν πιθανό life coach. Ελέγξτε και άλλους για να δείτε ποιος νομίζεται ότι ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να βρείτε χρόνο για παιχνίδι. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της δημιουργικότητας. Βγάλτε τα παλιά σας βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες και χρωματίστε ένα σχέδιο. Βάλτε ένα παζλ για να το ολοκληρώσετε αυτό το μήνα ή βγείτε με φίλους για ένα μάθημα ζωγραφικής.

3 ζώδια που θα αναγεννηθούν αυτή την άνοιξη

Δίδυμοι

Είναι ωραίο να είσαι κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς, Δίδυμε. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε ένα δείπνο με τους συγγενείς σας. Αν έχετε μια οικογενειακή επανένωση που πλησιάζει, κάντε τα σχέδια σας και μην ξεχάσετε να απαντήσετε στην πρόσκληση.

Καρκίνος

Μιλήστε με σαφήνεια και αναφέρετε κάτι σημαντικό για συζήτηση. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να γράψετε ένα γράμμα, να γράψετε ημερολόγιο ή να κάνετε μια ωραία κουβέντα με καφέ με τον καλύτερό σας φίλο για να ενημερωθείτε ο ένας για τη ζωή του άλλου.

Τα 4 ζώδια που παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων

Λέων

Εξοικονομήστε και εξοικονομήστε κι άλλο. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των χρημάτων. Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε νέους τρόπους για να κάνετε τα ευρώ σας να αυξηθούν. Μπορείτε να ψάξετε τις προσφορές στο διαδίκτυο πριν κάνετε τα ψώνια σας. Αν έχετε έναν ισχυρό προϋπολογισμό, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να τον τροποποιήσετε και να κάνετε βελτιώσεις.

Παρθένος

Αυτή είναι η ώρα σας να λάμψετε. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό οίκο της προσωπικής σας ανάπτυξης. Τι σχεδιάζετε και τι έχετε ανάγκη να βελτιώσετε τον τελευταίο καιρό; Κάντε μια λίστα και ιεραρχήστε τους στόχους σας. Καθορίστε ένα χρονοδιάγραμμα, ώστε να πετύχετε συγκεκριμένα σημεία αναφοράς μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ζυγός

Όλοι γνωρίζουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν θέλουν να τα πηγαίνουν καλά με κανέναν. Θέλεις να γίνεις ειρηνοποιός. Για καλή σας τύχη, η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των κρυφών εχθρών, και σας βοηθά να βρείτε πώς να χειριστείτε με τάξη και χάρη τους δύσκολους ανθρώπους στη ζωή σας.

Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να δικτυωθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των φιλικών σχέσεων. Γίνετε λίγο πιο δραστήριοι στο LinkedIn ή προγραμματίστε να πάτε σε μία συνάντηση με συναδέλφους για να μοιραστείτε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας και τον κλάδο σας και να συστηθείτε σε νέους ανθρώπους.

Τοξότης

Ποια μικρά πράγματα μπορείτε να κάνετε στη δουλειά σας για να κάνετε τα πράγματα να κυλήσουν καλύτερα για εσάς και τους άλλους; Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε μια ετήσια αξιολόγηση ή να μιλήσετε στο αφεντικό και τους συναδέλφους σας για τομείς που έχετε παρατηρήσει ότι θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Φροντίστε επίσης να δώσετε μερικές λύσεις ή ιδέες.

Αιγόκερως

Ενδιαφέρεστε να επιστρέψετε στο σχολείο; Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο της μάθησης, και αυτή είναι η ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με μερικά μαθήματα που θα θέλατε να παρακολουθήσετε. Μιλήστε με έναν ακαδημαϊκό σύμβουλο. Συμπληρώστε ηλεκτρονικές φόρμες και δείτε αν δικαιούστε κάποια οικονομική βοήθεια.

Υδροχόος

Σιωπή. Μερικές φορές, τα πράγματα είναι καλύτερα να μην λέγονται. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των μυστικών. Αυτή δεν είναι μια μέρα για να πείτε ελεύθερα όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αντ’ αυτού, ακούστε περισσότερο και όταν δεν μπορείτε να ακούσετε, προβλέψτε μια ώρα και μια μέρα που θα είστε σε θέση να ακούσετε.

Ιχθύες

Μια υπέροχη ημέρα για την αγάπη είναι εδώ. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τον ηλιακό σας οίκο των δεσμεύσεων. Αυτή είναι η στιγμή για να δείτε αν η τρέχουσα σχέση σας είναι αυτό που θέλετε. Γράψτε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά και να θυμάστε ότι δεν χρειάζεται να λέτε πάντα ό,τι έχετε στο μυαλό σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ