Νοσοκομείο «Μεταξά»: «Κατηγορούμαι γιατί εργαζόμουν παράνομα – Δεν βρέθηκε τίποτα πάνω μου» λέει η 43χρονη

Την δική της πλευρά έδωσε η 43χρονη που φέρεται να παρίστανε την αποκλειστική νοσοκόμα και έκλεβε αντικείμενα ασθενών και των συνοδών τους στο νοσοκομείο «Μεταξά». Η ίδια, τονίζει πως «δεν είναι έτσι τα πράγματα, κατηγορούμαι μόνο γιατί εργαζόμουν παράνομα, τίποτα παραπέρα».

Η 43χρονη φέρεται να κατάφερε να τρυπώσει στο νοσοκομείο, να κάνει βόλτα στους διαδρόμους, να κλέψει έξι κινητά τηλέφωνα καθώς και τραπεζικές κάρτες από θαλάμους ασθενών και στη συνέχεια, στην προσπάθειά της να διαφύγει, να επιτεθεί μια νοσηλεύτρια, την θυρωρό του νοσοκομείου, καθώς και έναν αστυνομικό, ο οποίος κλήθηκε στο σημείο.

Ωστόσο, η ίδια μιλώντας στον Alpha, επεσήμανε πως «δουλεύω στο Μεταξά. Είμαι αποκλειστική αλλά δεν είμαι του νοσοκομείου, δεν έχω έγγραφα. Είναι πάρα πολλές οι παράνομες οι οποίες είναι Γεωργιανές. Υπάρχει κύκλωμα, και εγώ εργαζόμουν μόνη μου. Δεν ξέρω τι έχει γίνει, τι έχουν κάνει… Πάνω μου βρέθηκε μόνο η αγωγή που παίρνω από τον ψυχίατρο, τίποτα άλλο. Την τσάντα, μου την έφεραν το βράδυ, δεν ξέρω τι έγινε κατά την διάρκεια της ημέρας και τι μου βάλανε μέσα. Πάνω μου, βρέθηκε μόνο το κινητό μου, η αγωγή μου και χρήματα. Δεν ισχύει ότι μπήκα το πρωί στο νοσοκομείο επειδή είχα τον θείο μου εκεί».

Από την πλευρά της, η προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, όταν ενημερώθηκε για την δράση της, προσπάθησε να την σταματήσει. «Ήταν τόσο επιθετική και βίαιη η συμπεριφορά της, που αποδεικνύεται και από το χτύπημα του αστυνομικού. Εμένα, με ειδοποίησαν από την Α’ παθολογική και η ενημέρωση είχε γίνει και από την νυχτερινή βάρδια, η οποία κατέγραψε συμβάν κλοπής στην Α’ Χειρουργική. Είχε αδειάσει μία ολόκληρη τσάντα από τα προσωπικά είδη ασθενούς».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ