Τα 6 πιο στενόμυαλα ζώδια – Δεν μπορούν ποτέ να δεχθούν τις απόψεις σου

Η στενοκεφαλιά είναι ένα δύσκολο χαρακτηριστικό. Πολλές φορές φαίνεται ότι συγκεκριμένα ζώδια είναι πιο στενόμυαλα από άλλα.

3 ζώδια που θα αναγεννηθούν αυτή την άνοιξη

Από τη μία πλευρά, μπορεί να σηματοδοτεί ότι κάποιος είναι σταθερός και σίγουρος για τις πεποιθήσεις του και αυτό είναι ένα αξιοθαύμαστο χαρακτηριστικό. Αλλά από την άλλη μπορεί να σημαίνει ότι το άτομο αυτό δεν είναι πρόθυμο να μάθει, να αναπτυχθεί ή να διευρύνει τους ορίζοντές του. Ποιος το θέλει αυτό;

Όπως κι αν βλέπετε αυτό το χαρακτηριστικό, ένα πράγμα είναι σίγουρο: μπορεί να επηρεαστεί από το ωροσκόπιό σας. Παρακάτω οι αστρολόγοι μας ξεχωρίζουν τα πιο στενόμυαλα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, 21 Μαρτίου: Υδροχόοι, μπορεί να έρθουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή

Τα 6 πιο στενόμυαλα ζώδια – Δεν μπορούν ποτέ να δεχθούν τις απόψεις σου

  • Ιχθύες
  • Καρκίνος
  • Αιγόκερως
  • Λέων
  • Κριός
  • Ταύρος

Ιχθύες

Η στενόμυαλη στάση των Ιχθύων προέρχεται από πείσμα. «Τα ψάρια του ζωδιακού κύκλου μπορεί να φαίνονται χαλαρά και εύκολα στη συνεργασία, αλλά κάτω από αυτά τα λαμπερά ‘’λέπια’’ υπάρχει μια ατσάλινη σπονδυλική στήλη» δήλωσε στο Best Life η Briana Saussy, αστρολόγος στο Sacred Arts for Soulful Seekers.

Είναι ατρόμητοι στο να υπερασπίζονται αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό. Επιπλέον, μπορεί να φαίνονται πιο στενόμυαλοι από ό,τι είναι, λόγω της προθυμίας τους να παίξουν τον συνήγορο του διαβόλου. «[Θα] κολυμπήσουν προς την αντίθετη κατεύθυνση μόνο και μόνο για να αποδείξουν κάτι», λέει η Saussy. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφήσετε πότε είναι στενόμυαλοι και πότε απλώς σας δοκιμάζουν.

Τα 4 ζώδια που παίζουν με τα συναισθήματα των άλλων

Καρκίνος

Το σύμβολο του είναι ο κάβουρας και γι’ αυτό ο Καρκίνος συχνά απομονώνεται με φυσικό τρόπο. «Ένας κάβουρας μπορεί να κλειστεί στο καβούκι του από ορισμένες ιδέες για να προστατευτεί από περιττά και πολύπλοκα συναισθήματα», λέει η Alice Alta, αστρολόγος της εφαρμογής Futurio. «Και συνεχίζει: «Τείνουν να προσκολλώνται στη ρουτίνα τους, στους ανθρώπους και στα πράγματα».

Αν κάποιος προτείνει κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής του, ένας Καρκίνος συχνά το απορρίπτει. «Για παράδειγμα, ένας Καρκίνος ζει με τον σύζυγό του στο σπίτι των παιδικών του χρόνων», προσθέτει η Alta. «Ακόμα κι αν η οικογένεια μπορεί να κερδίσει αρκετά για να αγοράσει ένα καλύτερο σπίτι, ένας Καρκίνος μπορεί να αρνηθεί να το κάνει, καθώς είναι πολύ προσκολλημένος σε αυτό το μέρος», εξηγεί η αστρολόγος. Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια για να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη.

Αιγόκερως

Αυτό το τακτικό ζώδιο δεν πρόκειται να αποπροσανατολιστεί στην επιδίωξη της επιτυχίας του. «Όντας καλά οργανωμένοι, χτίζουν ισχυρά θεμέλια μόνοι τους και σπάνια είναι ανοιχτοί στις ιδέες των άλλων» λέει η αστρολόγος Linda Berry. «Οι Αιγόκεροι είναι στρατηγικές ιδιοφυΐες που παίζουν με τα χαρτιά τους κλειστά, χωρίς να δείχνουν τις στρατηγικές τους σε κανέναν. Παίζουν για να κερδίσουν», αναφέρει η αστρολόγος.

Είτε είστε σε προσωπική είτε σε επαγγελματική σχέση μαζί τους, πιθανότατα δεν θα αποκτήσετε ποτέ πρόσβαση στα αληθινά κίνητρα, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Και από τη στιγμή που έχουν βάλει στο μάτι το βραβείο τους, πιθανότατα δεν θα λάβουν υπόψη τους τη δική σας συμβολή επί του θέματος.

Λέων

Αυτό είναι ένα άλλο ζώδιο γεμάτο αυτοπεποίθηση που αποκλείει τους άλλους αυτόματα. «Το σύμβολο του Λέοντα δείχνει ένα θηρίο τόσο σκληρό που τίποτα δεν μπορεί να το διαπεράσει, συμπεριλαμβανομένης της συμβολής των άλλων. Έχουν μεγάλο και δυνατό εγωισμό και κρατούν ακλόνητες απόψεις», λέει η Linda Berry.

Ακριβώς όπως το λιοντάρι κυβερνά τη ζούγκλα, ο Λέων κυβερνά τον ζωδιακό κύκλο. Αυτό μπορεί να τους κάνει απρόθυμους να εξετάσουν τις ιδέες άλλων ανθρώπων. Θεωρούν τους εαυτούς τους ως τους πιο σημαντικούς και ικανούς στο δωμάτιο. Γιατί λοιπόν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους;

Κριός

Κανένα ζώδιο δεν εκτιμά την επιτυχία και την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος όσο ο Κριός. «Όπως το μυθολογικό κριάρι, που είναι το σύμβολο αυτού του ζώδιου της φωτιάς, σπάνια δέχεται ή ζητά συμβουλές από τους άλλους. Τα άτομα Κριοί θέτουν σταθερά το μυαλό τους και δεν εγκαταλείπουν τίποτα, ειδικά αν αυτό περιλαμβάνει μια θέση εξουσίας», αναφέρει η Berry.
Αν τους προσφέρετε μια δημιουργική λύση για ένα πρόβλημα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσουν τη δική τους ιδέα, ακόμα κι αν η δική σας είναι καλύτερη.

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο συμβολίζεται από τον ταύρο ένα ζώο που θα κατατροπώσει εύκολα όσους έχουν αντίθετες ιδέες. «Όσοι έχουν τον Ήλιο στον Ταύρο ενδιαφέρονται πάντα για τα χρήματα, τα υλικά αγαθά, τους προσωπικούς πόρους και θα έδειχναν ανοιχτοί σε νέες ιδέες όσον αφορά τα πολύτιμα αγαθά τους», λέει η Berry. Και συνεχίζει: «Αλλά, επειδή τείνουν να είναι πεισματάρηδες, αντιπαθούν τις αλλαγές κάθε είδους -ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να συμβάλλει σε μια στενόμυαλη στάση».

Επιπλέον, οι Ταύροι τείνουν να έχουν αυταρχικές και μυστικοπαθείς προσωπικότητες, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διεξαγωγή ουσιαστικών συζητήσεων μαζί τους. Μην περιμένετε να πάτε μακριά αν αναφέρετε ένα θέμα προς συζήτηση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ