3 ζώδια που θα αναγεννηθούν αυτή την άνοιξη

Καθώς η εαρινή ισημερία ήρθε, απαιτεί επίσης μια αναγέννηση της ψυχής. Αυτά τα 3 ζώδια μπορούν να περιμένουν μια αίσθηση αναγέννησης και ανανέωσης καθώς προχωρούν προς την αφθονία και τη θετική προσωπική μεταμόρφωση.

Αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσουν την αναγέννηση της ψυχής αυτή την άνοιξη

  1. Ταύρος
  2. Δίδυμοι
  3. Αιγόκερως

Ταύρος

Το μυαλό πάνω από την ύλη, Ταύρε. Η σκληρή δουλειά και η εσωτερική σας δουλειά πρόκειται να αποδώσουν με τη μορφή μιας προσωπικής αναγέννησης αυτή την άνοιξη. Η ταυτότητά σας θα μετατοπιστεί και θα ανέλθει σε υψηλότερα επίπεδα καθώς αναπτύσσετε μια στενότερη σύνδεση με την εξέλιξη της ψυχής σας. Θα ξαναεπισκεφτείτε το παρελθόν και θα κάνετε απογραφή του τι λειτούργησε και τι δεν λειτούργησε και θα συνδεθείτε με το πόσο ισχυροί είστε πραγματικά. Αυτό σημαίνει να αφήσετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν σας εξυπηρετούν πλέον και να προχωρήσετε στη νοοτροπία της αφθονίας που σας γεμίζει με όλες τις ευλογίες που πάντα σας άξιζαν.

Δίδυμοι

Χρειάζονται δύο για ταγκό, Δίδυμοι – αλλά μόνο ένας για να κόψεις τους δεσμούς. Αυτή την άνοιξη, περιμένετε μια αλλαγή στις σχέσεις σας καθώς αρχίζετε να αφήνετε τοξικούς ανθρώπους που θα σας επιτρέψουν να προχωρήσετε στο απαιτητικό χρονοδιάγραμμά σας. Θα παρατηρήσετε ότι καθώς τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, το ίδιο κάνει και το κίνητρό σας να κοιτάξετε πιο βαθιά μέσα σας και να εκτιμήσετε όλη την ομορφιά μέσα σας και γύρω σας. Μετρήστε τις ευλογίες σας και δείτε τις να πολλαπλασιάζονται.

Αιγόκερως

Ποτέ μην λες ποτέ, Αιγόκερε. Η αναγέννηση της ψυχής που σας περιμένει είναι αυτή που σας καλεί εδώ και πολύ καιρό και καθώς μεταμορφώνεστε στην υψηλότερη εκδοχή σας αυτή την άνοιξη, θα αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ευλογίες που προορίζονταν για εσάς. Συνδεθείτε με την αγάπη για τον εαυτό σας που πρέπει να δώσετε στον εαυτό σας και σταματήστε να κάνετε αυτοθυσία για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Δεν έπρεπε να ζήσεις μια ζωή πεινασμένος για αυτό που επιθυμείς. το πεπρωμένο σου είναι να είσαι εκπληρωμένος, αγαπημένος και άφθονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ