Αρίνα Σαμπαλένκα: Η πρώτη της δήλωση μετά τον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ – «Δεν ήμασταν πια μαζί», αποκαλύπτει

H Αρίνα Σαμπαλένκα πριν από λίγες ώρες έκανε την πρώτη της δήλωση για τον θάνατο του Κονσταντίν Κολτσόφ. Ο 42χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), ενώ πιστεύεται ότι βρισκόταν μαζί της στη Φλόριντα για το Miami Open.

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πέθανε ο 42χρονος σύντροφός της, Κονσταντίν Κολτσόφ

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram προφίλ της, η Αρίνα Σαμπαλένκα δήλωσε: «Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία και μολονότι δεν ήμασταν πια μαζί, είμαι συντετριμμένη. Παρακαλώ σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μου και την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, αυτή την δύσκολη στιγμή».

Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του συντρόφου της

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα την αναφορά από το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι, ο θάνατος του Κολτσόφ αποδίδεται σε «αυτοκτονία».

«Σύμφωνα με τους ανακριτές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, σε σχέση με έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι», γράφει η αναφορά από το αστυνομικό τμήμα.

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ, Γραφείο Ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας», επισημαίνεται.

Η πρώην σύζυγος του αθλητή σε δήλωσή της αναφέρει ότι ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ δεν είναι αυτοκτονία, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ που είχε κάνει ο 42χρονος.

Ο Κολτσόφ είχε πάρει μέρος σε 144 αγώνες στο NHL, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του είχε παίξει σε δύο χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Το 2021 έγινε γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με την Αρίνα Σαμπαλένκα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ