Αρίνα Σαμπαλένκα: Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο του συντρόφου της

Αυτοκτονία δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του Κονσταντίν Κολτσόφ, του συντρόφου της σπουδαίας τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα.

Ο 42χρονος πρώην παίκτης του χόκεϊ, εντοπίστηκε νεκρός τα ξημερώματα της Τρίτης (19/3), ενώ βρισκόταν μαζί της στη Φλόριντα για το Miami Open.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα την αναφορά από το αστυνομικό τμήμα του Μαϊάμι, ο θάνατος του Κολτσόφ αποδίδεται σε «προφανή αυτοκτονία». «Σύμφωνα με τους ανακριτές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, σε σχέση με έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι», γράφει η αναφορά από το αστυνομικό τμήμα.

«Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ, Γραφείο Ανθρωποκτονιών, ανταποκρίθηκε και ανέλαβε την έρευνα για την προφανή αυτοκτονία του κ. Κονσταντίν Κόλτσοφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας», επισημαίνεται.

Ο Κολτσόφ είχε πάρει μέρος σε 144 αγώνες στο NHL, ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του είχε παίξει σε δύο χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και σε 10 παγκόσμια πρωταθλήματα. Ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Διατηρούσε σχέση με την Λευκορωσίδα τενίστρια, Αρίνα Σαμπαλένκα, από το 2021.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ