Πώς νιώθουν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για τις θεωρίες συνωμοσίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φέρονται να είναι αναστατωμένοι για όλες τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από το πού βρίσκεται.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl ήταν ειλικρινής για το πώς νιώθουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας για τις φήμες, αποκαλύπτοντας στο Entertainment Tonight την Τετάρτη (20/3), «Ξέρω από τις πηγές με τις οποίες έχω μιλήσει ότι τόσο ο Ουίλιαμ όσο και η Κέιτ έχουν σοκαριστεί και πραγματικά εκπλήσσονται από την αγριότητα των φημών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο».

«Νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης, πιθανώς ακόμη και θυμού, σίγουρα από την πλευρά του Ουίλιαμ» σημείωσε.

Η Nicholl συνέχισε, λέγοντας «Νομίζω ότι οι θεωρείεςς ότι η Κέιτ είχε, λοιπόν, κάτι τόσο τρελό όσο ένα κακό κούρεμα που χρειάζεται για να εξελιχθεί σε αισθητική χειρουργική που πήγε στραβά ή οι άνθρωποι που εικάζουν ότι πιθανώς είναι σε κώμα, νομίζω ότι έχουν κάνει τον Πρίγκιπα της Ουαλίας να είναι επίσης απογοητευμένος, αναστατωμένος και αρκετά θυμωμένος».

Είπε επίσης ότι δεν ήταν εύκολο για τον Ουίλιαμ, 41 ετών, ή ​​την Κέιτ, 42 ετών, να αποφύγουν το δράμα, καθώς και οι δύο αγκαλιάζουν την παρουσία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν δύσκολο για αυτούς», εξήγησε η Nicholl. «Νομίζω ότι προσπαθούν να το αγνοήσουν όσο περισσότερο μπορούν».

«Έχουν λογαριασμό στο Instagram, έχουν εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους», συνέχισε. «Σίγουρα δεν έχουν τα κεφάλια τους στην άμμο. Έχουν επίγνωση του τι γράφεται και τι λέγεται. Και νομίζω ότι υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης που δεν μπορούν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό».

Η Nicholl πρόσθεσε ότι θα πίστευε ότι η πρόσφατη εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον που επισκέφτηκε ένα αγρόκτημα στο Windsor το Σαββατοκύριακο θα «κατέρριπτε όλες τις πυρετώδεις εικασίες για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Θα νομίζατε ότι το βίντεο, που την έδειχνε να περπατά με πολύ γρήγορο ρυθμό, να κρατά μια τσάντα για ψώνια, να δείχνει αρκετά υγιής και χαρούμενη και να συνομιλεί με πολύ χαλαρό τρόπο με τον σύζυγό της θα έβαζε τέλος στις εικασίες που κυκλοφορούν πραγματικά στο διαδίκτυο εδώ και εβδομάδες. Αλλά, είναι δύσκολο να το πιστέψεις πως παρά το βίντεο, πολλές από αυτές τις θεωρίες εξακολουθούν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο».

Το βίντεο της Μίντλετον να περπατά στο περίπτερο της φάρμας το Σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη δημόσια έξοδος της Πριγκίπισσας της Ουαλίας από την ημέρα των Χριστουγέννων.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ