Γιατί κάθε ζώδιο πρέπει να δείξει προσοχή την εποχή του Κριού

Η εποχή του Κριού που ξεκίνησε από τις 21 Μαρτίου και θα διαρκέσει έως τις 19 Απριλίου φέρνει προβλήματα για όλα τα ζώδια.

Βελτιώνονται οι σχέσεις για 3 ζώδια από σήμερα

Παρακάτω θα διαβάσετε γιατί κάθε ζώδιο θα πρέπει να είναι προσεκτικό την εποχή του Κριού.

Κριός

Να είστε προσεκτικοί γιατί η αποφασιστικότητά σας μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Θυμηθείτε, δεν είναι κακό να τα παρατήσετε όταν νιώθετε ότι τα πράγματα σας έχουν καταβάλλει ή έχετε αποφασίσει ότι τα όνειρά σας δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχατε όταν ήσασταν νεότεροι. Δεν πειράζει να κάνετε ένα διάλειμμα και να επιβραδύνετε. Μην κυνηγάτε άσκοπα κάτι που κάποτε θέλατε χωρίς να σταματάτε να αναρωτιέστε αν είναι ακόμα αυτό που θέλετε.

Τα 6 πιο στενόμυαλα ζώδια – Δεν μπορούν ποτέ να δεχθούν τις απόψεις σου

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού γιατί δεν θέλετε να σας κυριεύσει η ιδιοσυγκρασία σας. Τα συναισθήματά σας είναι έγκυρα. Αξίζουν να τα νιώσετε και να τα εκφράσετε δυνατά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο θυμός σας, σας δίνει το δικαίωμα να ξεσπάσετε στους άλλους. Για τον πόνο σας δεν φταίτε εσείς, αλλά οι συμπεριφορές σας οφείλονται αποκλειστικά σε εσάς. Δεν έχετε το ελεύθερο να γίνετε κακός, μόνο και μόνο επειδή περνάτε μια δύσκολη μέρα.

Δίδυμοι

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί θα νιώσετε ιδιαίτερα ανυπόμονοι. Θα βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί δεν θέλετε να περιμένετε. Δεν θέλετε να χάσετε ούτε δευτερόλεπτο περισσότερο από όσο χρειάζεται. Ωστόσο, μερικές φορές, ο πιο γρήγορος τρόπος δεν είναι και ο σωστός. Μερικές φορές, δεν θα γνωρίζετε ενστικτωδώς την απάντηση. Πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε. Μην βιάζεστε.

3 ζώδια που θα αναγεννηθούν αυτή την άνοιξη

Καρκίνος

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί το να ενεργείτε ασυνεπώς μπορεί να απομακρύνει τους άλλους. Αν και ο αυθορμητισμός σας μπορεί να είναι διασκεδαστικός κατά καιρούς, μπορεί επίσης να απογοητεύσει τους ανθρώπους που βασίζονται σε εσάς. Να θυμάστε, υπάρχει χρόνος και χώρος για τον παρορμητισμό και για να ενεργείτε υπεύθυνα. Μην αθετείτε υποσχέσεις επειδή σας αποσπά την προσοχή μια λαμπερή νέα ιδέα.

Λέων

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί αν δεν είστε προσεκτικοί θα δουλέψετε μέχρι εξάντλησης. Παρόλο που είναι υπέροχο που έχετε τόσο πάθος και ενθουσιασμό, δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσο πολύ χρόνο κυνηγώντας τα όνειρά σας ώστε να ξεχάσετε να καταβάλλετε προσπάθεια για την αυτοφροντίδα. Προκαλέστε τον εαυτό σας, αλλά μην πιέζεστε υπερβολικά. Βρείτε μια υγιή ισορροπία.

Παρθένος

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί τα υψηλά επίπεδα ενέργειάς σας δεν θα διαρκέσουν για πολύ. Ενώ είναι υπέροχο να αξιοποιείτε στο έπακρο αυτή την ενέργεια, δεν θέλετε να ξεπεράσετε τα όριά σας. Δεν θέλετε να περνάτε κάθε ώρα που είστε ξύπνιοι δουλεύοντας (ή ακόμα και κάνοντας παρέα με φίλους, κοινωνικοποιώντας). Πρέπει να ξεκουράζεστε και εσείς. Χρειάζεται να έχετε μερικές χαλαρές μέρες.

Ζυγός

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί είναι πιθανό να το παρατραβήξετε με την ανεξαρτησία σας. Παρόλο που θα πρέπει να είστε περήφανοι για το πόσο αυτάρκεις είστε, δεν χρειάζεται να διώχνετε όλους τους άλλους για να αποδείξετε πόσο ικανοί είστε. Επιτρέπεται να στηρίζεστε στους άλλους. Επιτρέπεται να ζητάτε βοήθεια. Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα μόνοι σας.

Σκορπιός

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού γιατί υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του θαρραλέου και του απερίσκεπτου. Μην προσπαθείτε να αποδείξετε ποιοι είστε κάνοντας επικίνδυνες πράξεις που σας βάζουν σε επισφαλείς καταστάσεις. Μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους άλλους κάνοντας πράγματα που ξέρετε ότι είναι λάθος. Όλοι γνωρίζουν ήδη ότι είστε γενναίοι. Δεν χρειάζεται να το αποδείξετε.

Τοξότης

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή Κριού γιατί θα νιώσετε ιδιαίτερα παρορμητικοί. Θα δυσκολευτείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας γιατί νιώθετε τα συναισθήματά σας τόσο βαθιά. Αλλά μπορεί να το μετανιώσετε αν ξεστομίσετε αυτό που σκέφτεστε χωρίς να σκεφτείτε τις συνέπειες. Αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να αναπνεύσετε, να σκεφτείτε αν αυτό που θέλετε να πείτε εκείνη τη στιγμή είναι το καλύτερο μακροπρόθεσμα.

Αιγόκερως

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού, γιατί η πεισματάρικη πλευρά σας θα βγει στην επιφάνεια. Εξάλλου, είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι κάνετε, οπότε θα νιώθετε ότι ο τρόπος σας είναι ο σωστός. Δεν θα θέλετε να συμβιβαστείτε ή να αλλάξετε γνώμη, γιατί είστε αρκετά δυνατοί για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Αλλά τουλάχιστον ακούστε τους άλλους και τις απόψεις τους, γιατί μπορεί να κάνετε λάθος.

Υδροχόος

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού γιατί θα έχετε πρόβλημα με το φίλτρο σας. Θα ξεστομίσετε το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό χωρίς να σκεφτείτε πώς μπορεί να ακουστεί δυνατά. Αν και η ειλικρίνειά σας είναι αναζωογονητική, να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που διατυπώνετε τα λόγια σας. Δεν θα θέλατε να πληγώσετε κατά λάθος κάποιον για τον οποίο νοιάζεστε βαθιά.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί αυτή την εποχή του Κριού γιατί θα νιώσετε ανήσυχοι. Θα θέλετε να βγείτε από το σπίτι και να ξεκινήσετε για άγριες περιπέτειες. Αν και δεν είναι κακό να ξεφεύγετε από τη ζώνη άνεσής σας και να ενεργείτε αυθόρμητα, μην αφήσετε τη δίψα σας για περιπέτεια να σας βάλει σε μπελάδες. Μην ξεχνάτε τις ευθύνες σας επειδή είστε επικεντρωμένοι στη διασκέδαση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει και τις δουλειές σας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ