Βελτιώνονται οι σχέσεις για 3 ζώδια από σήμερα

Με μια Σελήνη Παρθένου απέναντι από τον Άρη, από όλους τους πλανήτες, θα περίμενε κανείς ότι αυτή η μέρα θα έχει το σαφές «τραχύ πλεονέκτημα» της και για ορισμένα ρομαντικά ζευγάρια, αυτό μπορεί να είναι το εισιτήριο για αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί «τυχερό σερί». Στις 22 Μαρτίου 2024, θα δούμε ότι το μόνο που χρειαζόμασταν ήταν να βγάλουμε κάτι από το σύστημά μας για να λειτουργήσουν ξανά τα πράγματα.

Τρία ζώδια θα μπουν στον πειρασμό να πουν στους συντρόφους τους ό,τι κρατούν μέσα τους και ίσως αυτό είναι κάτι που ‘πρέπει’ να συμβεί. Όχι επειδή θέλουμε να προωθήσουμε την αρνητικότητα, αλλά πολύ πιθανόν επειδή δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μέχρι να ειπωθούν ορισμένα πράγματα και να απομακρυνθούν. Ουσιαστικά, κατά τη διάρκεια της Σελήνης της Παρθένου απέναντι από τον Άρη, λέμε αυτά που δεν μπορούσαμε να πούμε πριν στους ερωτικούς μας συντρόφους και θεραπεύουμε τη σχέση εξαιτίας αυτού.

Δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο όλοι «φτάνουν στο σημείο αυτό», αλλά για αυτά τα τρία ζώδια, είναι το κλειδί για την πόρτα που ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο ρομαντικής κατανόησης.

Τα 3 ζώδια που θα δουν τις σχέσεις τους να βελτιώνονται την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2024

  1. Κριός
  2. Ταύρος
  3. Καρκίνος

Κριός

Κάποιοι μπορεί να πουν ότι δεν είναι πάντα εύκολο να τα πάμε καλά μαζί σου, αλλά αξίζει τον κόπο για όσους ερωτεύονται τη φλογερή σου προσωπικότητα. Ενώ είστε ένα από τα πιο φιλικά ζώδια εκεί έξω, ανάλογα με την κατάσταση, μπορείτε επίσης να είστε αρκετά δοκιμαζόμενοι, που σημαίνει ότι αν δοκιμαστείτε, κάνετε το άλμα. Ονομάστε το νευρική ενέργεια ή απλά νεύρο, ό,τι κι αν είναι αυτό που συνθέτει την ίνα της ύπαρξής σας, Κριοί, είναι δυνατό και, μερικές φορές, εκφοβιστικό. Εάν εσείς και ο ρομαντικός σας σύντροφος δεν τα πάτε καλά, θα μπορούσε να σημαίνει πρόβλημα για αυτούς. Ωστόσο, δεν είσαι ανόητος. Θες απλώς να μεταδώσεις την άποψή σου αντί να δημιουργήσεις μια κατάσταση από την οποία κανένας από τους δύο δεν μπορεί να επιστρέψει.

Αυτή η Παρασκευή, 22 Μαρτίου, λοιπόν, θα σας δείξει ότι μπορείτε να πάρετε μια δυνητικά επικίνδυνη διαφωνία και να την μετατρέψετε σε αποπλάνηση. Γιατί να μην ανατρέψετε την κατάστασή σας; Κατά τη διάρκεια της Σελήνης της Παρθένου απέναντι από τον Άρη, θα νιώσετε ταυτόχρονα δυνατοί και έτοιμοι να βροντοφωνάξετε, γι’ αυτό προχωρήστε.

Έτσι μπορείτε να μαλώσετε παιχνιδιάρικα με τον σύντροφό σας και κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή η μέρα σας φέρνει μεγάλη αγάπη και στοργή.

Ταύρος

Συνήθως, δεν είστε το είδος του ατόμου που θέλει να τσακωθεί με τον σύντροφό σας μόνο και μόνο για να ξαναβρεθεί μαζί του αργότερα. Συνήθως δεν πιστεύετε στο «χωρίστε για να τα φτιάξετε» και αν είστε σε διαφωνία με τον ρομαντικό σας σύντροφο, γενικά σας αρέσει να το συζητάτε ήρεμα και να φτάσετε σε μια σωστή λύση, ώστε να ξεκουραστείτε και οι δύο.

Και μετά, η Παρασκευή, 22 Μαρτίου, σας φέρνει τη Σελήνη της Παρθένου απέναντι από τον Άρη, και όλα τα στοιχήματα τερματίζονται. Αυτό που ξεκινά ως σύγκρουση απόψεων κλιμακώνεται γρήγορα σε μια έντονη διαμάχη. Αν και αυτό μπορεί, στην αρχή, να προκαλέσει πανικό στην καρδιά σας, αργά αλλά σίγουρα θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο το κάνετε και οι δύο. Στην πραγματικότητα, μπορεί να παρατηρήσετε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του συντρόφου σας, δηλώνοντάς σας ότι είναι πραγματικά όλα «ΟΚ».

Το να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις με αυτό το άτομο σου φέρνει τύχη και ευτυχία. Κάνοντας αυτό, αισθάνεστε ολοκληρωμένοι. Όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή η Σελήνη της Παρθένου απέναντι από τον Άρη εργάζεται πάνω στην ιδέα της συντροφικότητας μέσα από αντιξοότητες , θα δείτε ότι αυτή η σχέση σας είναι σκληρή. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε καταιγίδα μετά από αυτήν την ημέρα και θα νιώσετε δυνατοί εξαιτίας της.

Καρκίνος

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να τσακωθείτε με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, πόσο μάλλον με τον ρομαντικό σας σύντροφο. Ωστόσο, η 22η Μαρτίου αναδεικνύει όλη την εχθρότητα που θα μπορούσατε ποτέ να επιθυμούσατε, κάτι που δεν είναι καθόλου το ζητούμενο. Έτσι, όταν η Σελήνη της Παρθένου απέναντι από τον Άρη έχει εσάς και τον σύντροφό σας να κοιτάζεστε με τα στιλέτα στα μάτια σας, μπορεί να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να δείτε τι πραγματικά συμβαίνει. Ίσως οι δυο σας να ενεργείτε έτσι μόνο και μόνο επειδή χρειάζεστε κάτι να κάνετε.

Αυτή είναι μια στιγμή ελέγχου πραγματικότητας για σένα, Καρκίνε. Η σχέση χρειαζόταν έναν κεραυνό για να την ξυπνήσει και αυτό συμβαίνει λόγω της παρουσίας της Σελήνης της Παρθένου απέναντι από τον Άρη. Θα ταρακουνηθείτε και οι δύο, αλλά θα βγάλει κάτι μέσα σας που θα αναγνωρίσετε ως δεύτερη ευκαιρία. Εάν βαριέσαι όλο και περισσότερο τη σχέση αλλά εξακολουθείς να αγαπάς το άτομο, τότε ίσως αυτή η μέρα είναι πραγματικά ευκαιρία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ