ΝΔ: Σήμερα τα «αποκαλυπτήρια» με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές

Στη δημοσιότητα αναμένεται να δώσει η ΝΔ σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου τη λίστα με τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου της ενόψει των ευρωεκλογών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα γνωστοποιηθούν περίπου 20 ονόματα.

Καταρχάς σήμερα θα επισημοποιηθεί η υποψηφιότητα εκείνων που έχουν ήδη λάβει το «χρίσμα». Ανάμεσα τους είναι η Εύη Χριστοφιλοπούλου, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος, ο πρώην υπουργός, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο πρώην δήμαρχος Σάμου, Μιχάλης Αγγελόπουλος και ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, Σωτήρης Σέρμπος.

Την παραμονή τους στην Ευρωβουλή φαίνεται πως έχουν εξασφαλίσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, η Μαρία Σπυράκη, ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Εκτός ευρωψηφοδελτίων έχει ήδη τεθεί, όπως έχει ανακοινώσει και η ίδια, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου στον απόηχο της υπόθεσης με τη διαρροή των email αποδήμων, ενώ ο Θοδωρής Ζαγοράκης όπως όλα δείχνουν, κατευθύνεται προς το ΠΑΣΟΚ.

Ανάμεσα στους νέους «παίκτες» της Ευρωβουλής ως υποψήφιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, ο καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας και η πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νόνη Δούνια.

Στους υποψήφιους αναμένεται να είναι ο Γιώργος Αμυράς και η δημοσιογράφος, Βίκυ Φλέσσα.

Σε εκκρεμότητα είναι η υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, το όνομα του οποίου ακουγόταν έντονα τις προηγούμενες ημέρες για υποψηφιότητα με τη ΝΔ, αν και σήμερα δεν αναμένεται να ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί, εάν θα ανακοινωθεί σήμερα και η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά ή θα μετατεθεί για αργότερα. Η λίστα με όλα τα ονόματα αναμένεται να γνωστοποιηθεί μετά το συνέδριο της ΝΔ στις αρχές Απριλίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ