Super League: Το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» των 14 ομάδων

super league

Η εφετινή, θερινή μεταγραφική περίοδος της Super League ολοκληρώθηκε κι επίσημα στις 23:59 της Δευτέρας (11/9), με τελευταίες κινήσεις αυτές του Ζουλιέν Μπιανκόν (δανεικός απ’ τη Νότιγχαμ Φόρεστ στον Ολυμπιακό) και του Πιέρ Κουντέ (δανεικός απ’ τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο) σε ένα απ’ τα πιο «θερμά» μεταγραφικά καλοκαίρια των τελευταίων ετών.

Όλοι οι «μεγάλοι» της ελληνικής «Big-4» δαπάνησαν πολύ σημαντικά ποσά για την ενίσχυσή τους, ενώ αντίστοιχα σημαντικές ενισχυτικές κινήσεις έκαναν και οι περισσότεροι σύλλογοι της Super League, σ’ ένα πρωτάθλημα που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θεωρείται ένα απ’ τα πλέον ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Ακριβότερη μεταγραφή ήταν αυτή του Ορμπελίν Πινέδα, για την αγορά του οποίου η ΑΕΚ κατέβαλλε 6,5 εκατ. ευρώ στη Θέλτα, ενώ ακολούθησε με 4,5 εκατ. ευρώ η αγορά του Αργεντινού Φρανσίσκο Ορτέγα της Βελέζ, από τον Ολυμπιακό.

Πιο ενεργή ομάδα στο μεταγραφικό «παζάρι» ήταν ο Ολυμπιακός, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του συνολικά 15 ποδοσφαιριστές (πέρα απ’ τις επιστροφές δανεικών ή την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Παναγιώτη Ρέτσου από τη Βερόνα), ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα με τις λιγότερες μεταγραφές (6) σ’ όλη την κατηγορία.

Πλέον από σήμερα (12/9) «ανοίγει» η μεταγραφική περίοδος για τους παίκτες οι οποίοι είναι ελεύθεροι στην αγορά. Το συγκεκριμένο «παράθυρο» για την ελληνική Super League ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της 30ής Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» των 14 ομάδων της Super League για τη σεζόν 2023/24:

ΑΕΚ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΑΡΗΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΒΟΛΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΛΑΜΙΑ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΟΦΗ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΠΑΟΚ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΗΡΘΑΝ

ΕΦΥΓΑΝ

Exit mobile version