Super League: Οι ημέρες και οι ώρες των ντέρμπι του πρώτου γύρου

Ανακοινώθηκε από την Super League, μετά το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο, το πλήρες πρόγραμμα του πρωταθλήματος από την 4η μέχρι και τη 16η αγωνιστική, δηλαδή ως το τέλος του ημερολογιακού έτους. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει μετά τη διακοπή για τα προκριματικά του EURO 2024 με δύο ντέρμπι (ΠΑΟΚ-Αρης και ΑΕΚ-Ολυμπιακός), που αμφότερα θα γίνουν την Κυριακή 17/9.

Λόγω των υποχρεώσεων των “big-4” στους ομίλους του Europa League και του Europa Conference League, οι αγώνες των οποίων θα γίνονται Πέμπτη, ορίστηκαν για Δευτέρα τα ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (5η αγωνιστική, 25/9), ΑΕΚ-ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 30/10) και ΑΕΚ-Αρης (13η αγωνιστική, 4/12).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές που θα γίνουν μεσοβδόμαδα (η 6η στις 27-28/9 και η 16η στις 20-21/12).

Το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού θα γίνει την Κυριακή 22/10, ενώ την 1η Οκτωβρίου θα γίνει ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και στις 5/11 η αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τους δύο «νεοφώτιστους», που έδωσαν το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους σε ουδέτερο γήπεδο, ο μεν Πανσερραϊκός επιστρέφει στην φυσική έδρα του, η δε Κηφισιά θα παίζει από εδώ και πέρα στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ