Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
  • Ο δραπέτης είχε διαφύγει την προσοχή των αρχών μετά την απόδρασή του από το νοσοκομείο.
  • Η σύλληψη του κρατούμενου ολοκληρώνει τις έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του.

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Συνελήφθη στον οικισμό Ρομά Αγία Σοφία στα Διαβατά ο 47χρονος που νοσηλευόταν φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να αποδράσει θέτοντας σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thestival.gr, ο 47χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Διέφυγε από το παράθυρο

Ο άνδρας είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο από δυνάμεις της ΟΠΚΕ και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση τεσσάρων ετών κάθειρξης για διακεκριμένες κλοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη σύλληψή του παρουσίασε σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή και κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στη ΜΕΘ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ νοσηλευόταν υπό φρούρηση, ο 47χρονος φέρεται να διέφυγε από παράθυρο της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται.

Η απουσία του έγινε αντιληπτή λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.