Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Ποινική δίωξη για το κακούργημα του εμπρησμού από πρόθεση ασκήθηκε στον 76χρονο που προκάλεσε φωτιά στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
- Η φωτιά ξέσπασε σε θάλαμο νοσηλείας του πρώτο ορόφου στο Σισμανόγλειο στις 04:53 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
- Ο 76χρονος, νοσηλευόταν στον θάλαμο από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, δηλώνοντας μετανιωμένος.
Ποινική δίωξη για το κακούργημα του εμπρησμού από πρόθεση καθώς και για διακεκριμένη φθορά ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα στον 76χρονο που προκάλεσε φωτιά στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο.
Η φωτιά ξέσπασε σε θάλαμο νοσηλείας του πρώτο ορόφου στο Σισμανόγλειο στις 04:53 τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ο 76χρονος, νοσηλευόταν στον θάλαμο από τον οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά και φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, δηλώνοντας μετανιωμένος για τον εμπρησμό.
Πηγή: ΑΠΕ
