Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Αστυνομικοί είχαν κάνει έλεγχο στο αμάξι 4 ώρες νωρίτερα» – Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι κατά τους οποίους τραυματίστηκαν τρεις Κρητικοί έξω από κλαμπ. Ήδη στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και φίλος του «πιστολέρο», ο οποίος αναζητείται ακόμα.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Δεν γνώριζε την ύπαρξη όπλου» – Τι δήλωσε η συνήγορος του 33χρονου για την αιματηρή συμπλοκή

Η δικηγόρος του 33χρονου ο οποίος παραδόθηκε το βράδυ της Κυριακής, Σταματία Μάρκου μίλησε στο MEGA και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι είχε γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο από ομάδα της ΔΙ.ΑΣ. τέσσερις ώρες πριν από το περιστατικό και δεν εντοπίστηκε το όπλο εντός του οχήματος.

«Επικοινώνησε μαζί μου αμέσως μετά το περιστατικό. Εντόπισα 53 κλήσεις του εντολέα μου γύρω στις 9 το πρωί. Επικοινώνησα αμέσως μαζί του, μου μίλησε για το συμβάν και μου είπε ο ίδιος πως θέλει να παραδοθεί και έτσι δρομολογήθηκε η παρουσία του στην Αρχή. Συνοδευόμενος από εμένα μεταβήκαμε στο τμήμα της ΓΑΔΑ. Ο εντολέας μου δεν γνώριζε πως οπλοφορούσε ο οδηγός. Μάλιστα, ο οδηγός είχε υποστεί έλεγχο στο αυτοκίνητο από ομάδα ΔΙ.ΑΣ 4 ώρες πριν το περιστατικό και δεν εντόπισαν το όπλο εντός του αυτοκινήτου» είπε χαρακτηριστικά η κυρία Μάρκου.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 33χρονος Δημήτρης – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, Εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, είπε πως ήταν ένας τυχαίος έλεγχος.

«Ήταν ένας απλός έλεγχος. Επίσης, υπάρχει και ένα διάστημα έως  τις 7 το πρωί και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Γκάζι: Τα λόγια των Κρητικών στους δράστες πριν από τους πυροβολισμούς – Τι λέει φίλος των θυμάτων στο enikos.gr

Η δικηγόρος του 33χρονου πρόσθεσε πως ο εντολέας της δεν πυροβόλησε κανέναν, δεν ήθελε το ό, τι συνέβη και δεν είχε γνώση πως ο οδηγός είχε όπλο.

«Στον έλεγχο δεν ήταν μαζί με τον οδηγό ο πελάτης μου, ήταν μαζί με κάποιον άλλον. Ο πελάτης μου είναι μηχανικός δίκυκλων. Έχουν ακουστεί πράγματα που δεν ευσταθούν. Όσοι τον γνωρίζουν, αυτό που λένε (σ.σ πως πουλούσε προστασία στα μαγαζιά) δεν ισχύει. Μία καταδίκη έχει και αυτή όταν ήταν ανήλικος. Υπάρχει μία δικογραφία για κλοπή οχήματος, το οποίο ήταν επειδή βρέθηκε στο κατάστημα που δουλεύει. Στην απολογία του αναφέρει πως όταν περνούσε το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε νερό προς την παρέα των Κρητικών και ένας από την  παρέα τον εξύβρισε και πέταξε προς τον οδηγό ένα μπουκάλι. Εκείνος σταμάτησε και εξήλθε. Ο εντολέας μου βγήκε για να διατηρήσει τις ισορροπίες. Όταν έληξε το συμβάν ο εντολέας μου μπαίνει στο αμάξι και τότε ήρθαν οι δύο της παρέας και τους επιτέθηκαν. Έτσι, προκλήθηκε ο καβγάς. Όταν μπήκε στο αμάξι και έφυγαν έκανε εμετό. Έχει ένα μεγάλο «κατηγορώ»  για τον οδηγό. Δεν ήξερε το παρελθόν του, είχαν βρεθεί 10-15 φορές το τελευταίο έτος».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ