Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Δεν γνώριζε την ύπαρξη όπλου» – Τι δήλωσε η συνήγορος του 33χρονου για την αιματηρή συμπλοκή

«Δεν γνώριζε την ύπαρξη όπλου» υποστήριξε η συνήγορος του 33χρονου που παραδόθηκε την Κυριακή το βράδυ στις Αρχές, λίγες ώρες μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά τριών Κρητικών στο Γκάζι. Το περιστατικό συνέβη έξω από κλαμπ στην περιοχή.

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 33χρονος Δημήτρης – Συγκινητικές στιγμές στο νοσοκομείο

Η κυρία Σταματία Μάρκου μιλώντας στην ΕΡΤ ανέλυσε την υπερασπιστική γραμμή του 33χρονου για την αιματηρή συμπλοκή με τους τρεις τραυματίες.

«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής. Κατέθεσε το τι ακριβώς είχε συμβεί κατά την επίδικη ημέρα και ώρα. Διαχώρισε ρητά τη θέση του ότι όχι μόνο δεν γνώριζε την ύπαρξη του όπλου, όχι μόνο δεν αποδέχεται την πρόκληση οιασδήποτε σωματικής βλάβης σε βάρος άλλου ανθρώπου, πολλώ δε μάλλον το αποτέλεσμα αυτό που έχει προκληθεί. Από την πρώτη στιγμή έθεσε εαυτόν στη διάθεση των διωκτικών αρχών. Από την πρώτη στιγμή υπήρξε ειλικρινής και θα παραμείνει έτσι έως το τέλος» υποστήριξε η κυρία Μάρκου.

Γκάζι: Τα λόγια των Κρητικών στους δράστες πριν από τους πυροβολισμούς – Τι λέει φίλος των θυμάτων στο enikos.gr

Η ίδια προσπάθησε να αιτιολογήσει γιατί ο εντολέας της κατέβηκε από το τζιπ και χαστούκισε ένα από τα θύματα της επίθεσης, λίγο πριν πέσουν οι πυροβολισμοί στο Γκάζι.

«Το χαστούκι πράγματι το έριξε. Ήταν όμως από αντίδραση, διότι προηγουμένως είχε δεχθεί μία υβριστική πράξη από κάποιον εκ των παρευρισκομένων στο σημείο. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και στο υλικό που υπάρχει από τις κάμερες» ανέφερε η κυρία Μάρκου.

Γκάζι: Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 33χρονου Αλβανού – Είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και το 2015

Τι ισχυρίζεται ο 33χρονος που συνελήφθη για την αιματηρή συμπλοκή στο Γκάζι

Όπως συμπλήρωσε, το περιστατικό έγινε γιατί ο πελάτης της, εντός του οχήματος, ήταν δίπλα ακριβώς στο πεζοδρόμιο που ήταν η παρέα των Κρητικών.

«Εκτοξεύθηκε μία ποσότητα νερού από την κίνηση του οχήματος πλησίον τους. Εκεί λοιπόν ήταν ανοιχτά τα τζάμια του αυτοκινήτου, τον εξύβρισε και πέταξε ένα μπουκάλι νερό πάνω στον οδηγό. Ο οδηγός θύμωσε. Έτσι αποφάσισε και σταμάτησε το αυτοκίνητο», ισχυρίστηκε η συνήγορος του 33χρονου που συνελήφθη χθες.

Όπως είπε ο εντολέας της δεν είχε σκοπό αρχικά να κατέβει από το αυτοκίνητο αλλά το έκανε επειδή γνώριζε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Εξήλθε απλά για να μεσολαβήσει, για να μην εκτραπούν οι μεταξύ τους λεκτικές αντιπαραθέσεις.

Η ίδια αρνείται ότι ο εντολέας της χειροδίκησε πρώτος με κάποιον από την παρέα των Κρητικών υποστηρίζοντας ότι αυτό έγινε έπειτα από έντονη συνομιλία που είχε ως αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να φτύσει στο πρόσωπο τον εντολέα της.

Σε ερώτηση εάν ο εντολέας της έχει ποινικό μητρώο η δικηγόρος του τόνισε ότι στην προκειμένη στιγμή δεν διώκονταν ενώ δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών κάθε μήνα σε αστυνομικό μήνα.

«Έχει εμπλακεί γιατί ήταν εργαζόμενος σε συγκεκριμένη επιχείρηση όπου εντοπίστηκε ένα κλεμμένο όχημα να είχε μετακινηθεί για επισκευή», προσέθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ