Πετράλωνα: «Έχουμε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι μας» – Τι δηλώνει η 22χρονη

«Έχουμε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι μας» δηλώνει η 22χρονη που καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της, στα Πετράλωνα, μία υπόθεση που αποκάλυψε πρώτο το enikos.gr.

Η 22χρονη μαζί με τον 17χρονο αδελφό της κατήγγειλαν τη μητέρα τους για τη σιωπή και κυρίως για τη συγκάλυψη της σεξουαλικής τους κακοποίησης από τον πατέρα τους.

Μιλώντας στην εκπομπή LiveNews του Mega, η 22χρονη τόνισε πως «τώρα η υπόθεση είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Έχουμε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι μας κι εμείς. Ελπίζω τώρα με αυτή την κίνηση που έγινε να προχωρήσουν λίγο πιο γρήγορα τα πράγματα».

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών δηλώνει ότι είναι αθώος. «Είμαι αθώος, δεν έχει συμβεί τίποτα από αυτά για τα οποία κατηγορούμαι. Έχουν παρασυρθεί τα παιδιά μου από εξωτερικό παράγοντα και αυτό θα το καταδείξει και η δικαιοσύνη», ανέφερε στην ίδια εκπομπή. Ο άνθρωπος που κατονομάζει ως ενορχηστρωτή της συκοφάντησής του είναι ο συγγραφέας, στον οποίο μίλησε το 17χρονο αγόρι. «Προφανώς και δεν φταίνε μόνο οι αρχές. Φταίνε και αυτοί που γνωρίζουν και δεν μιλούν και πρώτη από όλους η μητέρα» είχε πει ο συγγραφέας στην ίδια εκπομπή.

«Αισθάνονται αυτόν τον άνθρωπο (σ.σ. λογοτέχνη) σαν συγγενή τους. Δεν έχουν κάποιον άλλον στενό συγγενή που να τα στηρίζει» ανέφερε η δικηγόρος της 22χρονης.

Σύμφωνα με τον 17χρονο, πρόκειται για τον μοναδικό άνθρωπο που τον βοήθησε να βγει από την κόλαση που ζούσε μέσα στο σπίτι. Ο άνθρωπος που του εξήγησε πως αυτά απ’ όσα ζούσε δεν ήταν φυσιολογικά.

«Τα θεωρούσα όλα φυσιολογικά»

«Με επιμελήθηκε ηθικά, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι υπάρχει το σωστό και το λάθος, το καλό και το κακό. Οι κινήσεις του σώματός μου, ήταν όλες κινήσεις που μιμούνταν σεξουαλικές στάσεις και ενέργειες, αφού έτσι είχα γαλουχηθεί. Ο άνθρωπος αυτός μου έδινε να καταλάβω ότι αυτά δεν είναι ωραία πράγματα, δεν είναι φυσιολογικά πράγματα για ένα παιδί και προσπαθούσε πολύ για να με κάνει να του εμπιστευτώ τι ακριβώς βιώνω και γιατί λειτουργώ όπως λειτουργώ. Το ίδιο ενδιαφέρον έδειξε και για τις αδελφές μου» δήλωσε το 17χρονο αγόρι.

Χθες, ο λογοτέχνης ανέφερε ότι έπειτα από παράκληση της μητέρας των παιδιών, ο πραγματογνώμονας που είχε κληθεί να ερευνήσει στις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν τα δύο αδέλφια, πήγε στο δικό του το σπίτι και όχι στης οικογένειας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ