Πετράλωνα: «Ψεύδεται ο γιος μου – Όσα κατήγγειλε είναι αποκύημα της φαντασίας του συγγραφέας» ισχυρίζεται ο πατέρας

Αθώος δηλώνει ο πατέρας, ο οποίος καταγγέλλεται για τον βιασμό του ανήλικου γιου και της κόρης του τα Πετράλωνα. Την φρικτή αυτή υπόθεση αποκάλυψε το enikos.gr

Μέσω του δικηγόρου του, ο πατέρας των παιδιών, αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. «Ο πελάτης μου πέρασε από ανάκριση. Δεν κρίθηκε ούτε επικίνδυνος, ούτε ύποπτος φυγής και πολύ περισσότερο δεν κρίθηκε ότι πιθανολογείται να τέλεσε αυτές τις πράξεις, γι’ αυτό αφέθηκε ελεύθερος» ανέφερε ο δικηγόρος του.

Ο 17χρονος σήμερα, γιος της οικογένειας καταγγέλλει εκτός από τους βιασμούς και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που επικρατούσαν στο σπίτι της οικογένειας στα Πετράλωνα. «Το δωμάτιό μου δεν θύμιζε δωμάτιο σπιτιού που έμενε ένα 10χρονο παιδί, αλλά δημόσιο ουρητήριο. Ένας σκουπιδότοπος γεμάτος κατσαρίδες. Η σχολική σάκα μου ήταν ως τη μέση γεμάτη μουχλιασμένα νωπά δημητριακά. Μαζί με τον … (σ.σ. λογοτέχνη) καθαρίσαμε το δωμάτιό μου και στην πορεία φρόντισε στο μέτρο του δυνατού και για το υπόλοιπο σπίτι».

«Ψεύδεται και σε αυτό, διότι το σπίτι ήταν μια χαρά» αναφέρει ο πατέρας μέσω του δικηγόρου του. «Το επισκεπτόταν πάρα πολύς κόσμος. Φυσιολογικά όπως είναι στη μέση ελληνική οικογένεια, ούτε ακατάστατα, ούτε κατσαρίδες, ούτε όργια, ούτε αφοδεύσεις, ούτε ουρολαγνία, ούτε 10 άτομα να κάνουν πάρτι».

Ο πατέρας των παιδιών εκτιμά πως ο συγγραφέας έχει άλλον ρόλο στην πολύκροτη υπόθεση, τονίζοντας μάλιστα πως τα όσα κατήγγειλε ο γιος του είναι αποκύημα της φαντασίας του 36χρονου. «Ο πελάτης μου προφανώς θεωρεί ότι πιθανόν να είναι δασκαλαμένο από αυτόν τον άνθρωπο. Επίσης, έχει πει γι’ αυτόν τον άνθρωπο ότι είναι πατέρας, αδελφός, φίλος, “είμαστε ένα”. Κοιμόντουσαν μαζί, είχαν 6-7 ώρες την ημέρα καθημερινή επαφή. Ο 11χρονος με τον 37χρονο, οι οποίοι δεν είχαν σχέση συγγενική» ανέφερε.

«Ο πατέρας από την πρώτη στιγμή διατυμπανίζει ότι είναι αθώος»

Ο Νεκτάριος Ψύλλος, δικηγόρος του πατέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα, μιλώντας στο LIVENEWS ανέφερε: «Ο πατέρας από την πρώτη στιγμή διατυμπανίζει ότι είναι αθώος και δεν έχει καμία απολύτως ανάμιξη σε αυτές τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται, ότι δεν έχει τελέσει τίποτα από αυτά. Ούτε έναντι των παιδιού του, ούτε έναντι οποιοδήποτε άλλου»

Ο δικηγόρος μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι τα παιδιά είναι καθοδηγούμενα από τον συγγραφέα. «Υπήρξε ένας άνθρωπος, ο συγγραφέας, εισήλθε στην ζωή του αγοριού όταν ήταν 11 ετών. Το αγόρι συνήψε μία σχέση με τον συγγραφέα ο οποίος είχε την ευχέρεια κατά το χρονικό διάστημα εκείνο να προσεγγίσει το παιδί. Εκείνο το διάστημα ο πατέρας ήταν σε διάσταση με την σύζυγό του. Οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές. Ήταν καθημερινά στο σπίτι, έβλεπε τα παιδιά, πήγαιναν μαζί εκδρομές. Ο συγγραφέας δεν βοήθησε να αποκαλυφθεί τίποτα, διότι δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα. Απλά παρέθεσε σωρεία ψευδών.  Μπορεί να έχει κάποιες βλέψεις στην περιουσία του εντολέως μου. Να αναρωτηθούμε κατά πόσο αυτός ο άνθρωπος πράγματα έχει αγνές προθέσεις του» δήλωσε ο κ. Ψύλλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ