Πετράλωνα: «Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί» λέει για τον 17χρονο ο διευθυντής της Αθωνιάδας Σχολής

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η φρικτή υπόθεση που αποκάλυψε το enikos.gr σχετικά με τις καταγγελίες δύο παιδιών από τα Πετράλωνα για σεξουαλική κακοποίησή τους από τον πατέρα τους με την συγκάλυψη της μητέρας.

Ο διευθυντής της Αθωνιάδας Σχολής στην οποία κατέφυγε για έναν χρόνο το 17χρονο σήμερα αγόρι, που σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου και της 22χρονης αδερφής τους βιαζόταν από τον πατέρα του, κάνει λόγο για ένα «παιδί που είχε δυνατότητες, αλλά φαινόταν να το απασχολεί κάτι».

«Εδώ πέρασε έναν χρόνο αλλά δεν μπόρεσε να σταθεί. Τον απασχολούσαν τέτοια πράγματα, τόσο σοβαρά πράγματα που δεν ησύχασε» ανέφερε ο διευθυντής της Αθωνιάδας Σχολής, μιλώντας στο OPEN.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί πήγε να φοιτήσει στην Αθωνιάδα Σχολή έπειτα από προτροπή του συγγραφέα, ο οποίος έχει υπό την προστασία του το 17χρονο σήμερα αγόρι.

«Ήταν χαμηλών τόνων, μαθητής με δυνατότητες μαθησιακές αλλά ήταν παρατημένος, ας το πούμε έτσι. Δεν έδειχνε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολεί. Δηλαδή, εάν κρίνουμε εκ των υστέρων τώρα, μπορούμε να το πούμε με ασφάλεια, ότι, ναι, κάτι τον απασχολούσε, γιατί ενώ θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιδόσεις, δεν τον απασχολούσε το θέμα το μαθησιακό» πρόσθεσε ο διευθυντής της Αθωνιάδας Σχολής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ