Κατερίνη: Τι υποστηρίζει ο πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη για ναρκωτικά – ΒΙΝΤΕΟ

Για εξυπηρέτηση σε έναν φίλο του έκανε λόγο ο 36χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, όταν σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν 235 γραμμάρια κοκαΐνη στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 36χρονος Α.Κ. εμφανίστηκε μετανιωμένος, τόνισε ότι δεν είναι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης ναρκωτικών, ενώ υποστήριξε ότι όλο το περιστατικό μπορεί να ήταν «στημένο».

«Θέλω να πω μια μεγάλο συγγνώμη από εμένα προς την οικογένειά μου, τους φίλους μου και από τον κόσμο. Δεν είμαι ούτε έμπορος, ούτε χρήστης, δεν καπνίζω, δεν πίνω και γενικά έχω μια πάρα πολύ καλή αθλητική ζωή, όπως με ξέρουν όλοι. Θέλω να προσθέσω ότι η ποσότητα αυτή ήταν εν αγνοία μου πάνω από όλα και δεν είχα σκοπό να μεταφέρω ποτέ κάτι τέτοιο. Ήταν ένα μεγάλο λάθος όλο αυτό το πράγμα. Επίσης είδα ότι στα social media χαρακτηρίζουν για το αμάξι μου ότι το έχω πάρει από εκεί, από αυτά τα πράγματα. Δεν ισχύει ποτέ κάτι τέτοιο. Το αμάξι το έχω πάρει με δόσεις, το χρωστάω ακόμα και ότι έχω φτιάξει, το έχω φτιάξει με πολύ κόπο και ιδρώτα, μόνος μου.

Ακόμα επίσης και όταν βγήκαμε από το ριάλιτι, όλοι οι παίκτες έκαναν διακοπές και εγώ με 40 βαθμούς έβαζα ακόμα air-condition. Τι να πω, δεν ξέρω, ζητώ και πάλι χίλια συγγνώμη. Πάνω από όλα είμαι μετανιωμένος γιατί για πρώτη φορά έκανα κάτι τέτοιο στη ζωή μου και θα είναι και η τελευταία. Ελπίζω να μπορέσω και να έχω την ευκαιρία να αποδείξω το τι είμαι και το ποιος είμαι στον κόσμο, όπως με ξέρουν όλοι είμαι εργατικός, ένα πολύ καλό παιδί. Ποτέ δεν έχω εμπλακεί σε κάτι τέτοιο. Αυτό είναι το κυριότερο που μας ενδιαφέρει και δεν έχω απασχολήσει ποτέ τις αρχές», τόνισε ο πρώην παίκτης ριάλιτι.

«Κάποιος μου είπε “έχω κάτι για έναν φίλο, πάνω στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι κάτι, είναι λίγο κόκα, πολύ μικρή ποσότητα για τον εαυτό του. Θα στο βάλω εγώ πίσω στο πορτ μπαγκάζ, δεν θα το δει κανένας, εσύ απλά θα μου κάνεις μια εξυπηρέτηση, θα το πας πάνω”. Του λέω εγώ “τι πράγματα είναι αυτά. Τέλος πάντων εντάξει”. Και έτσι το πήγα. Μου είπε ότι θα βγάλεις ένα χαρτζιλίκι 1.000 ευρώ. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και στημένο. Ήταν πολύ ξαφνικό από πουθενά. Τα χρήματα που βρέθηκαν πάνω μου ήταν χρήματα της δουλειάς μου, ενοίκια του μαγαζιού και άλλες υποχρεώσεις» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ