Μις Αργεντινή: Αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής της πριν παντρευτεί την Μις Πουέρτο Ρίκο – ΦΩΤΟ

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση του γάμου της Μις Αργεντινή με την Μις Πουέρτο Ρίκο. Η Mariana Varela, 26 ετών, από την Αργεντινή, και η Fabiola Valentín, 22 ετών, από το Πουέρτο Ρίκο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2020 όταν εκπροσώπησαν τις χώρες τους στον διαγωνισμό Miss Grand International.

Πριν κοινοποιήσουν τα νέα – έκπληξη στο Instagram, οι νεόνυμφες – που ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ότι βγαίνουν ραντεβού – μιλούσαν μόνο για τη «φιλία» τους στα social media.

Ανακοινώνοντας ότι είχαν παντρευτεί, και τα δύο μοντέλα μοιράστηκαν το ίδιο Reel με τους 233.000 συνολικά followers τους στο Instagram.

Στο βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, το ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από τα ταξίδια που έχουν κάνει μαζί. Στα πλάνα αγκαλιάζονται στην παραλία Jobos στο Πουέρτο Ρίκο και απολαμβάνουν μια ρομαντική βόλτα με βάρκα στο Μεξικό. Το βίντεο τελειώνει με το ζευγάρι να μοιράζεται ένα φιλί έξω από το Γραφείο Γάμων στο Σαν Χουάν, όπου παντρεύτηκαν στις 28 Οκτωβρίου.

Έναν χρόνο πριν από την γνωριμία της με την Μις Πουέρτο Ρίκο που εξελίχθηκε σε σχέση ζωής, η εστεμμένη από την Αργεντινή ζούσε έναν μεγάλο έρωτα με έναν άνδρα από την Βενεζουέλα.

Η Mariana Varela είχε μοιραστεί με τους followers της ένα βίντεο όπου εξηγούσε πώς είναι η σχέση της με τον άνδρα που κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της.

Πρόκειται για τον Elías Chafíc για τον οποίο η Varela εξομολογούνταν ότι αυτός ήταν ο έρωτας της ζωής της και ότι κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της δίνοντας λεπτομέρειες για την σχέση τους, χωρίς όμως να αποκαλύψει πως γνωρίστηκαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ