Πετράλωνα: Εξελίξεις στην υπόθεση – Ποιοι θα περάσουν το κατώφλι του Ανηλίκων για να καταθέσουν

Εξελίξεις στην υπόθεση που αποκάλυψε το enikos.gr σχετικά με τα δύο παιδιά από τα Πετράλωνα τα οποία έχουν καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίησή τους από τον πατέρα τους, κατηγορώντας παράλληλα την μητέρα τους για συγκάλυψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που έχει διατάξει ο εισαγγελέας για τη μήνυση που κατέθεσαν τα δύο παιδιά κατά της μητέρας τους για συγκάλυψη, η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αθηνών θα καλέσει την επόμενη εβδομάδα όλους τους εμπλεκόμενους. Συγκεκριμένα, το κατώφλι της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής θα περάσουν ο 17χρονος σήμερα γιος της οικογένειας, η 22χρονη αδελφή του, η μητέρα και ο συγγραφέας, ο άνθρωπος δηλαδή που πρώτος αποκάλυψε τη φρίκη που, όπως καταγγέλλεται, βίωναν τα δυο παιδιά στα Πετράλωνα.

Εισαγγελική παραγγελία για επίσπευση της διαδικασίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος, έχει ζητήσει από τους δυο εισαγγελείς που χειρίζονται τις δικογραφίες για την υπόθεση να ασχοληθούν κατ’ απόλυτη προτεραιότητα με αυτές.

Στην πρώτη περίπτωση, που αφορά στην καταγγελία του 17χρονου σε βάρος του πατέρα, έχει ζητηθεί να υποβάλει άμεσα ο εισαγγελέας την πρόταση του για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων σε δίκη. Στην δεύτερη περίπτωση, η οποία αφορά τη νεότερη μήνυση στην οποία εμπλέκεται η μητέρα των παιδιών, έχει ζητηθεί να ολοκληρωθεί άμεσα η προκαταρκτική έρευνα και να γίνουν άμεσα όσες ενέργειες απαιτούνται, όπως η πιθανή κλήση υπόπτων για εξηγήσεις. Την ίδια παραγγελία έδωσε και ο επικεφαλής του Πρωτοδικείου Χ. Λινός.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ