Γιάννης Σμαραγδής σε Ντάνο: Αν το είχες διαψεύσει από την αρχή θα είχαμε αποφύγει πικρίες και χαρακτηρισμούς

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στον Γιάννη Σμαραγδή και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, με φόντο τη νέα ταινία “Καποδίστριας”.

Σήμερα, ο γνωστός σκηνοθέτης,  επιθυμώντας να κλείσει το ζήτημα που ανέκυψε με την υπόθεση της μη συμμετοχής του «Ντάνου» στην ταινία προχώρησε σε νέα δήλωση.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη στην ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου.

Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι…

 Κε Αγγελόπουλε, επειδή δεν γνωρίζω πότε και αν τα μονοπάτια μας διασταυρωθούν, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδιά σου.

Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει».

Οι τελευταίες δηλώσεις του Ντάνου

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φτάνοντας στο αεροδρόμιο έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με το θέμα, τονίζοντας ότι εξεπλάγην με τον τρόπο που μίλησε για τον ίδιο ο Γιάννης Σμαραγδής.

«Έχω προβληματιστεί για πολλούς λόγους. Όταν βγήκα πριν από 5 χρόνια από το παιχνίδι… αποφάσισα να δοκιμάσω το επάγγελμα του ηθοποιού. Πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η απόφαση που πήρα τότε, ήταν μια απόφαση για τη ζωή μου. Προσπάθησα να είναι μια όσο το δυνατό συνειδητή επιλογή» είπε αρχικά.

«Χτύπησα την πόρτα του κ. Σμαραγδή γιατί είχαμε μια κοινή επαφή… Δεν είπαμε πολλά πράγματα, ούτε μου πρότεινε να είμαι ο Αλέξανδρος Υψηλάντης» συμπλήρωσε.

«Εξεπλάγην χθες από τις δηλώσεις του γιατί το μεταξύ μας κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Πρόσφατα, μου ζήτησε να αναιρέσω ένα δημοσίευμα που προέκυψε μέσα από ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν συμφώνησα γιατί δεν προκύπτει από εμένα. Του ζήτησα να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε γιατί… εγώ δεν είχα πει κάτι γι’ αυτό. Ουδέποτε χρησιμοποίησα το όνομα του κ. Σμαραγδή, παρ’ όλο που είχαμε γνωριστεί» υπογραμμίζει.

«Εγώ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για τον Καποδίστρια. Ο κ. Σμαραγδής ήταν πολύ απαξιωτικός και προσβλητικός με τον τρόπο που μίλησε για μένα» ανέφερε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ